Marmara Çizgi

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,098
37,241
İstanbul
Marmara Çizgi Yayınevi ile ilgili bir süre önce tatsız bir süreç yaşanmıştı. Birkaç gün önce Haluk Abi'mizle Marmara Çizgi Yayınevi sahibi arasında yaşanan görüşmede, bu sürecin büyük ölçüde iletişim eksikliğinden ve tarafların birbirini yanlış anlamasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

Çizgi roman adına bir şeyler yapmaya çalışan iyi niyetli her birey ve her oluşumun birbirini daha iyi anlamaya çalışması ve birbirine sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz. Farklılıkları, çatışmaları öne çıkarmak son derece kolay. Ama biz zor olanı seçip ortaklıkları öne çıkarmak istiyoruz. Bu çerçevede Marmara Çizgi ile Çizgi Diyarı arasında yaşanan olumsuz sürecin sona erdiğinden tüm dostlarımızı haberdar etmek isteriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,398
Demek ki konuşularak her türlü sorun çözümlenebiliyormuş umarım başkalarıda anlar.

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,000
20,874
Tanıtım ve reklam için, geçen haftalarda siteye yüklediğim ve siteden kaldırılan

Enki Bilal'in ilk 4-5 sayfasını içeren bir bölümü yükleyebilirmiyiz?

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,141
20,824
bu haber çok güzel.gelişmeleri hep izledim, yorum yapmadım.
kimsenin üzülmediği bir ortamın oluşması gerçekleşirse
mükemmel olur.elbirliğiyle birbirimize yardımımız da olacağı
kesin.onların işi, aşı kazancı iyi olsun. bizlerinde moral
değerlerimizden biri olan çizgi diyarı da bizleri mutlu etmeye
devam etsin.ben şahsen yöneticilerimizin bu işi çözeceğinden
zerre kadar kuşkum yok.sevgiler, saygılar.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
Arada laf getirip belkide olmayan olayları dallandırıp uzatanlar utansın diyorum bende!
Ben şahsen ekibimizin kararına saygı duyarak aylardan beri sürdürdüğüm boykotu kaldırıyorum.
Tek istediğim yayınevlerinin sitemizde bulunmaları gerekirse bilmeden yaptığımız yanlışlar hakkında bizleri uyarması şahsen kendi yeni yayınlarını tanıtmasıdır.
Bu şekilde olursa arada laf taşıyanlarda hava alır!

spikespiegel

Aktif Üye
10 Şub 2012
265
281
ankara
bu olay geçenlerde karşı karşıya geldiğimiz rodeo yayınevine ibret olmalı bence
demekki insanlara hemen diş bilemek yerine nezaket sınırları içerisinde bir uzlaşıya varılabiliyormuş. zaten diyarımızın en önemli özelliklerinden biride türkiyedeki çizgi roman bilincini arttırarak yayınevlerine yardımcı olmak. onlara köstek olmak değil. ayrıca diyarımızda karşılaşacakları muhatab yöneticilerimizde memleketimizin en nazik ve necip şahsiyetlerinden oluşmaktadır.
ne mutlu çizgi roman sevene, ne mutlu diyardaşlara:)