Marcel Gotlib

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,617
19,584

ibmkvxieyuwzu8q5g.jpg

31izi8h3ijd9kw55g.jpg

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,336
Müthişsiniz sayın @Osidi . Gotlib senaryoda da iyiydi . Alexis ile çalışmalarının bende seçme panelleri vardı . Sağ olun , çok iyi oldu. Gai Luron ise o yıllar efsaneydi . Çok teşekkür ederim @Osidi. Artık , Gotlib arşivime baktığımda sizin paylaşımlarınızı hatırlayacağım ! ( Bu arada , Bilal'in ilk yıllarına ait taslak çizimleri ya da artbook gibi yayınlar varsa - Moebius tarzı taramalı - , paylaşırsanız , onları da zevkle arşivime dahil ederim. ) Emekleriniz sonrası paylaşımlarınızla , çizgi roman sanatının ustalarını , daha yakından izliyorum.

Son düzenleme:

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,617
19,584
Müthişsiniz sayın @Osidi . Gotlib senaryoda da iyiydi . Alexis ile çalışmalarının bende seçme panelleri vardı . Sağ olun , çok iyi oldu. Gai Luron ise o yıllar efsaneydi . Çok teşekkür ederim @Osidi. Artık , Gotlib arşivime baktığımda sizin paylaşımlarınızı hatırlayacağım ! ( Bu arada , Bilal'in ilk yıllarına ait taslak çizimleri ya da artbook gibi yayınlar varsa - Moebius tarzı taramalı - , paylaşırsanız , onları da zevkle arşivime dahil ederim. ) Emekleriniz sonrası paylaşımlarınızla , çizgi roman sanatının ustalarını , daha yakından izliyorum.
Paylaşıma hazır bir miktar Gotlib kitabı daha var. Bilal için değişik şeyler yok, HM derlemeleri ve biraz çizgi roman mevcut, artbook tarzı yok. Moebius biraz daha zengin artbook, çizgi roman vb.

Enki Bilal hakkında 'Bilal - L'Etat des stocks - 1999' ve 'Cahiers de la BD' nin bir sayısı mevcut isterseniz paylaşırım.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,336
Ben teşekkürümü baştan yapayım , sonra yine teşekkür ederim !! Her iki Bilal kitabı da bende yok. Paylaşırsanız , arşivime ilave ederim. Sağ olun. Gotlib'in ise Sole ile çalıştığı müzik sanatçıları konulu çalışmaları eksik.( Pop , Rock Colegram gibi ) Diğer bahsettiğiniz Gotlib yayınlarından eksiklerim vardır , sanırım . Sağ olun . Merakla bekliyorum .

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,336
Çok teşekkürler @Osidi. Hepsini indiriyorum. Özellikle , Gotlib'in Goscinny ile çalışması tam bir sürpriz oldu . Artık , bir taraftan çalıştığım '' Alfredo Castelli Tarihi '' sonrasında , arşivimdeki materyaller ile '' Gotlib '' konusunu oldukça geniş kapsamlı kaleme alabilirim , diye düşünüyorum. Ancak , biraz daha bekleyeceğim , katkınız büyük . Tabii , hepsinden önce Gotlib'in Sole ile çalışmalarına sanırım uzun süre göz gezdireceğim. ( Tabii tutkunu olduğum , çizimlerdeki , o yılların müziklerini fonda dinleyerek !! ) Sağ olun , var olun ! Çok sonra , bu kez vaktiniz müsait olursa Alberto Breccia ile Héctor Germán Oesterheld için size başvurabilirim . Tekrar teşekkür ederim. ( Mail adresinize bir türlü ulaşamadığım için , buradan yazışıyorum ve de ilgili dostların da yararlandığını düşünüyorum. Eğer , forum alanımızı bu yazışmalarla olumsuz olarak etkiliyorsam , sayın yöneticilerimizden uyarmalarını talep ediyorum. )

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,617
19,584

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,617
19,584
👇İndirmek için resimlere tıklayınız. 👇

Arşivimdeki Gotlib albümleri bitti.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,336
Emeklerinizle çizgi diyarımızda benzersiz bir sanatçı arşivi oluşmaya başladı. Gotlib paylaşımlarınız oldukça geniş hacmiyle , efsane Manara paylaşımlarınız seviyesine ulaşıyor sayın @Osidi . Manara sunumlarınızdan çok yararlanmıştım. Sanatçı bazlı arşiv çalışmalarınız oldukça dikkat çekici . Çok teşekkür ediyorum .

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,336
İşte bu mesajınıza çok sevindim . Teşhisiniz çok doğru . Ancak , oldukça geniş emek-yoğun çalışmalarınıza , ben ya da dostlar tarafından zaman zaman ihtiyaç duyulabilir , diye düşünüyorum .Forum alanımızı format dışı yazışmalarla meşgul etmemek adına , mail bilginizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim , benim için önemliydi.