Manara - 10 emır / mozart / manara dosyası

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
591
3,565
SANIRIM EVVELCE PAYLASILMAMIS UC KITAP :
1- MANARA - 10 EMIR [ ITALYAN BASIMI - yazisiz]

file

:wbtr::wbtr::wbtr:

2-MANARA - MOZART [ ITALYAN BASIMI -yazisiz ]

250manaramozartpdf000.jpg

3-MANARA DOSYASI [ Fransizca M.Manara'nin biyografi dosyasi ]

manaradosyasi.jpg

manara.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
591
3,565
On emır ve mozart ıtalyan basımı ... Manara dosyası ıse fransızca ... Genelde manara'nın eserlerı kadın uzerıne ve cok az sozlu ... Ortak calısması olan sozlu romanlar var ve nette genelde ıtalyanca ve fransızca yazımlar bulunuyor.

Nitr0

Süper Üye
6 Ocak 2012
212
231
Manara'nın ingilizce olarak çevrilmiş ya da yayınlanmış albümleri de olabiliyor değerli mimar777.
Bu yüzden yayınların hangi lisanda olduğunu sordum.
Sizi uğraştırdıysam kusura bakmayın.
Verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
591
3,565
sevgili Nitr0 ;
ugrasmak ne kelime ... elbette en uygun paylasimi yapmamiz lazimki paylasim yararli olsun ... Bunlar yararli isler ... Herkes boyle davranirsa kusursuz paylasimlar ortaya cikar . Surada yapilan calisma onemsiz gorulmemeli ; herkes elinden geleni yapip ORTAK BIR KUTUPHANE YARATIYOR ve inaniyorumki bu ulkemizin en buyuk sanal kutuphanesi ve TURKCE DILINDEDE en buyuk paylasim olmaya namzet ... Ben kendi adima zevkle paylasima katiliyorum ...

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
591
3,565
Site iyice buyudu o yuzden paylasilmis bazi eserleri goremiyor ve tekrar paylasim olabiiliyor. Ayni Mozart ve Manara dosyasi gibi ....Bir ustadimiz Manara artbooks adi altinda paylasmis sagolsun... Ancak genede tum dosyayi indirmek istemeyenler icin tek sayi buradan saglanabilir.