Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malkoçoğlu Haftalık Tarihi Macera Sayı 15 - Altın Mihver
Hocam teşekkürlerimi inanın kelimelere dökemiyorum.Sevgili x özellikle mintettarım bu güzel paylaşımlara olanak sağladı,böylesenine güzel bir çalışmayı ile bizlerle paylaşıyorsun yüreğine emeğine sağlık,aman scannerinize zeval gelmeye.
Ertuğrul arkadaş zaten emektar bir arkadaşımız.
Şimdi bir de bay_X ile güç birliği içinde
sitenin gözü aydın da
kapaktaki hatun kişi de Hürrem gibi örtülü valla.
Neyse namahrem haline bir bakalım görelim .
ertuğrul, tarama işlerinin yanına boyamayı da ekledi ya diyecek bir şey yok.. Demek bu adam bilgisayarı 18'inde görse başımıza Bil Gates kesilirdi.. Bi'yaşıma daha girdim..Sağolunuz dostlar..
Vay canına. Ne yaptın ertuğrul üstadım, bu nasıl bir taramadır? Yok yok ben tarama filan yapmayacağım bir süre. Ne muhteşem bir çalışmadır bu. Yok mu elimdeki 1001'leri alıp hak ettiği şekilde tarayacak bir üstad?
Bakıyorum da bay_x üstadım, doğru kitapta doğru insanı bulmakta çok mahir doğrusu. Bu kitapları en iyi tarayacak, tararken sevgisini katacak kişiyi hemen buluverdi. ertuğrul üstadım için de tüm sevgi ve saygılarımı iletmekten başka bir şey yapamıyorum.