Ve aleykümselam Gürsel İleri dost...
Bu resimdeki dört süvariden hangisi sizsiniz?
iskenderun'dan saygılar..
Bayram nedeniyle geldiğim Şanlıurfa'dan selam, sevgiler gürselileri
Burada da hava sisli, yağmurlu
Hatta sel nedeniyle maalesef can kaybı olduğunu duydum
Yüce Allah'tan ülkemizi ve insanımızı her türlü afetten korumasını niyaz ederim
İşte budur, unutulan bir paylaşım olan tebrik kartını sanal ortama taşıdın ya; sana da İstanbul'dan gönül dolusu sevgiler
Gürsel hocam, benim telefon sizlere ömür olduğunda senin telefonu da kaybettim, bir ara bana ulaşır mısın? Sana şahsen ve bizzat sevgilerimi sunmak isterim
Edirne bayırından güzel bir görüntü...ilk defa forumda hemşerimin olduğunu gördüm
sevgili hadon kaç doğumlusunuz bilmiyorum ama bizim çocukluğumuzda trt tek kanal ve siyah beyaz iken bonanza diye bir dizi vardı... resimdeki dört süvari dizimizin kahramanları baba Benn Kartrayt ve oğulları Has, Edım ve küçük Co'dur... aynı zamanda bonanzanın çizgi romanları forumumuzda da bulunmaktadır... ben bu diziyi çocukluğumda da çok seviyordum... şimdi ise yıllar o sevgiyi daha da perçinledi... bence bonanza içinde duyguyu, insanlığı barındıran gelmiş geçmiş en iyi western dizisidir...
1975 lerde bu dizi olduğunu düşünürsek (Türkiye'de) ben küçük kalıyorum yanında abi gerçi şuan 30 um ama...görüşürüz abi niye olmasın, kuzenimden grip kaptıgım için bayramı evde geçiriyorum malesef.