Les Z (FR)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
leszt01stifparis.jpg
leszt01stifparis.gif

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,906
Bu nasıl bir çalışkanlıktır sayın gandor, sizi takip etmek bile yoruyor insanı. Biz yüklediklerinizi indirmeye vakit bulamıyoruz, siz bir de bunları arayıp buluyor, tasnif ediyor ve anime gifleri de dahil görsellerini hazırlıyorsunuz ve tertipli bir biçimde foruma yüklüyorsunuz. Bir de bunların sağlam linklerini oluşturmak üzere mediafire'a yeniden upload ediyorsanız sizin hiç uyumuyor olmanız gerekiyor. ÇD için bir şans olduğunuzu düşünüyorum. Gayretlerinizin devamını dilerim.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
59
144
denizci
LES Z

Kapaktaki; Z'nin ortasındaki yahudi bağlamında bir eser olduğunu gösteriyor, İngilizcesini bul da okuyalım üstadım :4:, teşekkürler :)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Bir zamanlar Fransada ki mayfa yükselişi ve çatışmaları konu edilmiş, yahudi kökenli birisi çizmiş veya karakterde olabilir üstadım.

1 nci bölümde bitmemiş eser de ben ne yazıkki hangi dilde olursa olsun dün gece tam 30-40 dakikamı buna ayırdımki iave bi şey varmı diye.

Yabancı forumlarında da bir ekip var çeşitli dillerden eserleri ingilizceye çevip yayınlayan. Bakarsın çeviri yaparlar veya sitemize üye olurlar.