Les Métamorphoses 1858, (01-03) -- Durand, Alexie (sc.);Ferret, Sylvain (des.);Ferret, Sylvain -- Fransızca

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,542

Métamorphoses 1858

1858 Yazı:

Paris sokaklarının boğucu atmosferinin ortasında, genç bir terzi tamamen kayıtsız bir şekilde ortadan kaybolur.

Sadece amatör bir dedektif olan Stanislas Andrzej, oda arkadaşı ve çocukluk arkadaşı Joseph ile birlikte soruşturma yapmaya karar verir.

Araştırmaları onları tüm kesinliklerini altüst eden korkunç bir komploya sürüklerken, arayışları müthiş bir başlangıç yolculuğuna dönüşecektir.

Tyria Jacobaeae -- Métamorphoses 1858 (Les) -- T01 --

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,331
Sn. @balkan 'ın bu son paylaşımını , henüz indirmeden gözden geçirirken özellikle 1. cildin ikinci sayfasını oluşturan panel dikkatimi çekti . Bir zamanlar kolleksiyon yapma derecesinde ilgimi çeken eski İstanbul resimleri hayranlığımın olduğu günleri hatırladım. Tabii , resimde görülen sağ taraftan geçen araba farkıyla ! Gerçekten de , Sylvian Ferret'in 19.yy. Paris'ine ilişkin çizimleri , adeta birer nefis tablolar gösterisi . Bahsettiğim çizim çalışmalarına , sanatçının iç mekan çalışmalarını da dahil etmek gerekiyor. Yine çok ilginç paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum @balkan . Çeviri yapan dostlarımızın çok yararlı işler yaptıklarını , bu tür güzel eserleri gördüğümde yeniden anlıyorum.