Les Grands personnages de l'histoire en bandes dessinees (102 Kitap) "Seri Tamamlandı"

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
dg8h3hctn58lyc69g.jpg

Resimlerin üzerine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. ( Bölüm 1 )

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
Resimlerin üzerine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. ( Bölüm 2 )

Son düzenleme:

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
Resimlerin üzerine tıklayarak görüntüleyebilirsiniz. ( Bölüm 3 )

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,662
37,541
Üstat, muhteşem seri. Her biri farklı yaşam ve farklı başarılar sahibi. Kitap tanıtımınızda çok güzel. Tüm eser, tek mesajda. Elinize sağlık. Üstat 2. ve 3. bölümleri sanırım daha sonra yükleyeceksiniz.

Son düzenleme:

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
Üstat, muhteşem seri. Her biri farklı yaşam ve farklı başarılar sahibi. Kitap tanıtımınızda çok güzel. Tüm eser, tek mesajda. Elinize sağlık. Üstat 2. ve 3. bölümleri sanırım daha sonra yükleyeceksiniz.
Değerli ilgileriniz için çok teşekkür ederim
Hepsi bir arada olursa bütünlük arz eder diye düşündüm.
Seride önemli bir hata; Atatürk'ün olmaması olarak gördüm.
Neyse ki "Ayhan BAŞOĞLU" var: büyük bir gururla "23 Nisanda" THE GOLDEN HAİRED HERO ve LE HEROS AUX CHEVEUX D'OR paylaşacağım.
Sevgiler, Saygılar

edizmediz

Yeni Üye
14 Şub 2020
28
126
Değerli ilgileriniz için çok teşekkür ederim
Hepsi bir arada olursa bütünlük arz eder diye düşündüm.
Seride önemli bir hata; Atatürk'ün olmaması olarak gördüm.
Neyse ki "Ayhan BAŞOĞLU" var: büyük bir gururla "23 Nisanda" THE GOLDEN HAİRED HERO ve LE HEROS AUX CHEVEUX D'OR paylaşacağım.
Sevgiler, Saygılar
Atatürk son seride vardır diye umuyorum, bunca insan arasında asıl olması gereken Atatürk oysa!!

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
439
1,533
İstanbul
Merhabalar Mata Hari şimdi kontrol ettim sorun yok, son bölüm 30 kitap mutlaka ekleyeceğim, ilginiz için teşekkür ederim.
Sevgiler&Saygılar
Chrome tarayıcısı varsayılan tarayıcım, bu hata/uyarı mesajı sonrası farklı olarak Opera tarayıcısı ile de denedim.
Aynı bildirim ; "Dosya mevcut değil veya silinmiştir" Bu tür bir uyarı tarayıcı değişikliği ile alınmaz zaten diye düşünüyorum...
Bir öncekiler ve bir sonrakiler rahatça açılıyor demek ki sunucudaki data silinmiş olabilir.

Sıkıntı yok bir kitap da eksik olsun ilginize teşekkür ederim.

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
Chrome tarayıcısı varsayılan tarayıcım, bu hata/uyarı mesajı sonrası farklı olarak Opera tarayıcısı ile de denedim.
Aynı bildirim ; "Dosya mevcut değil veya silinmiştir" Bu tür bir uyarı tarayıcı değişikliği ile alınmaz zaten diye düşünüyorum...
Bir öncekiler ve bir sonrakiler rahatça açılıyor demek ki sunucudaki data silinmiş olabilir.

Sıkıntı yok bir kitap da eksik olsun ilginize teşekkür ederim.
Öyle olmaz, hata kabul edemeyiz :) şimdi dosyayı güncelledim, tekrar deneyebilir misiniz, sorun devam ederse dosyayı içeriğinden farklı olarak isimlendireceğim

barayef

Yeni Üye
4 Eki 2009
5
24
22XI7.png

Burada paylaşılan ve 2019 da yayınlanmaya başlanan "Les Grands Personnages de l'Histoire en Bandes Dessinees" serisi, 2014'te yayınına başlanan "ils sont fait l'Histoire" serisinin bir çeşit "reedisyonu" sayılabilir. Le Monde işbirliğiyle gazete bayilerinde de bulunabilen, daha küçük ve daha ucuz ama farklı konular, albümler de barındıran bir reedisyonu. Zaten bakılırsa yayınevleri ve pek çok eser, yazar çizer aynı. Glenat/Fayard ortaklığı.

Dolayısıyla, burada paylaşılan seriye de kaynak olan "ils sont Fait l'Histoire"ın 2023 ekiminde yayınlanan 41. albümünde Atatürk anlatıldı. Yani burada paylaşılan seride Atatürk'ü okumak isteyenler yeni sayılabilecek bu albümü okuyabilir. Bu vesileyle hem Atatürk'le ilgili yeni çıkan bir çalışmayı hem de Atatürk'ün kaynaklık eden esas seride atlanmadığını not düşmek istedim.

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
22XI7.png

Burada paylaşılan ve 2019 da yayınlanmaya başlanan "Les Grands Personnages de l'Histoire en Bandes Dessinees" serisi, 2014'te yayınına başlanan "ils sont fait l'Histoire" serisinin bir çeşit "reedisyonu" sayılabilir. Le Monde işbirliğiyle gazete bayilerinde de bulunabilen, daha küçük ve daha ucuz ama farklı konular, albümler de barındıran bir reedisyonu. Zaten bakılırsa yayınevleri ve pek çok eser, yazar çizer aynı. Glenat/Fayard ortaklığı.

Dolayısıyla, burada paylaşılan seriye de kaynak olan "ils sont Fait l'Histoire"ın 2023 ekiminde yayınlanan 41. albümünde Atatürk anlatıldı. Yani burada paylaşılan seride Atatürk'ü okumak isteyenler yeni sayılabilecek bu albümü okuyabilir. Bu vesileyle hem Atatürk'le ilgili yeni çıkan bir çalışmayı hem de Atatürk'ün kaynaklık eden esas seride atlanmadığını not düşmek istedim.

Değerli @barayef, harikulade bir bilgi ile konuyu zenginleştirdiğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim. Pek çok konuda daha fazla yorum katmaya vakit bulabilmeniz dileğimle...

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,286
"ils sont fait l'Histoire" serisinde ( ) 43+3 kitap olduğu görülüyor. Bende malesef ilk 40 kitap mevcut malesef 41 yok ve bulamadım. Umarım bulabilen arkadaşlar çıkar.