Les Corsaires D'Alcibiade 01 (of 05)

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,024
13,764
Les Corsaires D'Alcibiade
Gizli Seçkinler
01 (of 05)

Dupuis Comics
Hikaye: Denis Pierre Filippi
Çizimler: Eric Liberge
Çeviri: SenSei
Balonlama: Ekenciz
Yıl: 2004
Dosya Türü: cbr
Sayfa sayısı: 50
Tür:Macera​

19. yüzyılın başındayız. İngiltere, Britanya Krallığına bağlı bir Üniversitede. Peter, Lydia, Mike, Curtis ve Maryline....birbirlerinden daha farklı olamazlardı. Beş genç, hepsi farklı yetenekler ile donanmış gençler. Ve bu gençler Üniversitenin gizemli testini geçmek için seçilmiş kişilerdir. Ama neden onlar seçilmişti? Hangi amaç için? Hiçbiri bilmiyor ki, geçmişte yaşamış oldukları hayatlarının artık geride kaldığını. Çünkü bundan sonra onları bekleyen çok tehlikeli görevler vardı. Kraliyet'in hizmetinde, gizli görevler.

01.jpg

Indirmek için lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

okan1964

Onursal Üye
27 Ağu 2012
689
941
Sevgili Sensei ve Ekenciz dostlarımıza hazırladıkları bu yeni yıl hediyesi için çok teşekkürler ..

Sağlıklı, mutlu ve bol Çizgi Romanlı iyi bir yıl olması dileğiyle,,,

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,313
4,602
Sevgili kardeşim günaydın.
Sana ve sevgili Sensei kardeşime çok teşekkür ederim.

sebo22

Onursal Üye
14 Tem 2009
2,104
5,565
teşekkürler dostlar, birlikten kuvvet doğar demiş atalarımız...sizinkinden muhteşem bir eser doğmuş...

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,769
Sevgili dostlar ,
Bu çalışma için sizlere teşekkür eder , yeni yılınızın başarılı ve mutlu geçmesini temenni ederim.
Ellerinize sağlık..

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
907
4,741
İzmir
Korsan hikayelerini çok seviyorum. Sağ olsun arkadaşlar bu sevgimi karşılıksız bırakmıyorlar. Sayın ekenciz ve sensei sizlerin bu güzel ortak çalışmanız için teşekkür eder, yeni yılınızı da en içten duygularla kutlarım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
37,194
İstanbul
Nefis çizgiler ve renkler barındıran bir çizgi roman.

Fırsat bulunur bulunmaz okunacaklar listeme dâhil oldu bile çoktan.

Teşekkürler sevgili ekenciz ve Sensei.

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,274
4,714
Sensei ve Ekenciz elinize sağlık.

yalnız daha önce de başka işlerde belirttiğim gibi balonlama ile ilgili (genelde iyi gibi olsa da) bazı yerlerde gördüğüm özellikle ortalama ve harf sıkıştırma ile ilgili bir daha ki sayı yayınlanmadan ben veya direnc11 ile paylaşırsanız veya takıldığınız yerleri danışırsanız bir daha ki sayıda daha iyi bir balonlama ortaya çıkmasını sağlayabiliriz sevgili ekenciz.

12 Şub 2010
15,006
545,598
Sevgili SenSei'nin paylaşımlarının kalitesi belli ve sayısız çevirisini büyük zevkle okudum.Yalnız benden kaynaklanan sebeple olabilir, bu ilk bölüme sanırım konsantre olamadım ve hemen hemen bu ilk bölümün sonlarına kadar diyaloglar arasında bağlantı kurmakta zorlandım. Sonra tekrar okumayı deneyeceğim.

Çizgiler oldukça güzel. Hele gemi çok gösterişli. Mekanlar da güzel. Devam bölümlerini bekleyeceğim.

Teknik hususlar konusunda fikir beyan edecek düzeyde bilgi sahibi değilim. Ama ekenciz dostumuzun SenSei ile birlikte işbirliğinden çok güzel çizgi romanlar okuyacağımızdan eminim.

Her iki dostu da tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,148
1,451
güney
son zamanlarda bu çeviri ve balonlama olayı büyük keyif vermeye başladı bana,belki de hiç bir zaman okuyamayacak olduğum eserleri sayenizde hem okuyor hemde arşivliyorum,verdiğiniz olağanüstü emek ve harcadığınız onca zamana ne kadar teşekkür etsem azdır,iyi ki varsınız ve iyi ki buradasınız dostlar,çizgidiyarı çeviri ve balonlama ekibini candan kutlarım.

asimreis

Kıdemli Üye
23 Nis 2010
242
191
sevgili kardesim bir cok kitap duzenlemeni okudum.sifresiz ve karsiliksiz paylastigin icin
cokcok tesekkurler.hakkini helal et.biraz sanki bizleri birakmisin gibi gelmisti cok
endiselendim.aman kardesim seni takip etmeye devam edelim selamlar
asimreis izmir-1951

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,823
28,695
İstanbul
sevgili kardesim bir cok kitap duzenlemeni okudum.sifresiz ve karsiliksiz paylastigin icin
cokcok tesekkurler.hakkini helal et.biraz sanki bizleri birakmisin gibi gelmisti cok
endiselendim.aman kardesim seni takip etmeye devam edelim selamlar
asimreis izmir-1951

Hakkımı tabi ki herkeze helal ediyorum. Bu bir gönül işi. Büyük keyif aldığımız bir iş.
Keşke daha fazla zaman ayırabilsek de daha çok çizgi romanlar türkçe olarak arşiflerimize koyabilsek. Yeni yeni ortak çalışmalara giriyoruz. Tabi ki ufak tefek hatalar olacak. Bunları en kısa zamanda düzelteceğiz. Bu düzeltmelerde tabi ki bir ekip olarak çalışarak ve birbirimizi daha iyi tanıyarak ortadan kalkacaktır. Sabrınız, yorumlarınız ve teşekkürleriniz için biz çok teşekkür ediyoruz. Sevgili asimreis merak etme, kovulmadan bir yere gittiğim yok :D . Sadece iş yoğunluklarından dolayı zaman zaman yoğun çalışmalarımız olamıyor. Herkeze teşekkürler ve sevgilier....