aksamsefasi
Süper Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bugüne kadar paylaştığım ve sıralı listesi olan tüm dergiler yöneticilerimiz tarafından sıralı listelere eklenmediği sürece yeni paylaşım yapmama kararını üzülerek almış bulunmaktayım.
Büyük emek,zaman ve para harcayarak yaptığımız paylaşımlar sıralı listelere eklenmediği zaman arada kaybolup gidiyor. Tarama yapan ve paylaşan birçok arkadaşımız yönetici olmadığı için, başkasının açtığı sıralı listeleri düzenleme yetkisi olmadığı için, bu paylaşımları ya liste başlığını açan kişinin ya da bir yöneticimiz tarafından sıralı listeye eklenmesi gerekiyor.Bunu yapmaya zaman ayıramadığı zaman emeklerimiz boşa gidiyor.
Yöneticilerimizin kendine göre işleri olabilir, listelerde düzenlemeye zaman ayıramıyor olabilirler ama buna bir çözüm bulmak da onların görevidir diye düşünüyorum.
Yanlış anlaşılmasın; kırgın küskün falan değilim, bir yerlere falan da gitmek gibi bir derdim de yok, yönetici olmak gibi bir beklentim hiçbir zaman olmadı ve olmayacak, yine buralardayım. Sadece paylaşımlarım hak ettiği değeri görene kadar burada paylaşım yapmaya ara verdim.
Moderatör tarafında düzenlendi: