Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kütüphanelerin yerine AVM'lerin prim yaptığı günümüz toplumunda çok da yadırganacak bir durum değil açıkcası... Sadece bizim gibi, geçmişte kütüphane kurdu olanların sorun edeceği bir durum...
Şu artık bir gerçek ülke çok berbat günlere doğru adım adım ilerliyor.Kavganın,huzursuzluğun,hatta hırsızlık yapmanın meşru sayılacağı bir döneme doğru ilerliyoruz.Kanser sayısında gelecekte patlama olacağına eminim yeşilliğin kalmadığı hiçbir canlıya yaşam hakkı tanınmayan bir toplum olma yolunda ilerliyoruz.
Bir şey söyleyeceğim ama gülmeyin: Küçükken hayalim kütüphaneci olmaktı. Liseyi bitirene kadar da hangi bölümü okursam kütüphaneci olurum diye sağa sola soruyordum.
Kitap okumayı neden sevdiremiyoruz, neden okuma oranı en düşük ülkelerden biriyiz, neden telefona, televizyona sarıldığı gibi insanlar kitaplara sarılamıyorlar? Neden, neden, neden? Sorulacak soru çok, cevap kısmı ise çok derin...