Kurtlar Vadisi'nin Süha Tarık'ı İsmail Aydın hayatını kaybetti

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,253
54,346
Kendi Koltuğunda
Kurtlar Vadisi'nin Süha Tarık'ı İsmail Aydın hayatını kaybetti

[url=http://hizliresim.com/Xqybv5][/URL]

Pana Film ekibi, haberi Kurtlar Vadisi Pusu'nun Twitter sayfasında paylaştığı "Başımız sağolsun. Değerli gönül dostumuz, ailemizin saygıdeğer büyüğü İsmail aydın, bu sabah geçirdiği ani bir kalp krizi ile hakkın rahmetine kavuşmuştur. İsmail ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" notuyla duyurdu.
Aydın'ın vefatı, dizi ekibini ve oyuncu arkadaşlarını da yasa boğdu.

TÜM EKİP CENAZE TÖRENİNE KATILDI

56 yaşında hayata veda eden Aydın için, Karacaahmet Şakirin Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Kurtlar Vadisi Pusu’da birlikte mesai harcadığı Necati Şaşmaz başta olmak üzere bütün çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Aydın’ın cenazesi yarın öğle namazını müteakip Burdur’un Bucak ilçesinde toprağa verilecek…

Moderatör tarafında düzenlendi:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Konuşmaları ile çok sempatik ve aydınlatıcı, güvenilir bir tipi vardı, üstlendiği rolde.

Üzüldüm, Rabbim gani gani rahmet eylesin.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Kendisini ilk defa Kurtlar Vadisi dizisinde görmüş oynadığı karakteri beğenmiştim.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Sayın Beymelikli dindarlıktan da önce bence Türk Karakterini, birlik ve beraberlik öğelerini öne çıkartan, örf adetlerimize uygun toplum yaşamının nasıl olacağı konusunu vurgulayan, büyük ve küçük kavramının nasıl olacağını öğretmeye çalışan, bu arada bunuda dini vecibelerimiz gereği uygulamanın hakiki Müslümanlıkta olduğunun ibaresini veren bir karakteri canlandırıyordu.

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,253
54,346
Kendi Koltuğunda
Sayın Beymelikli dindarlıktan da önce bence Türk Karakterini, birlik ve beraberlik öğelerini öne çıkartan, örf adetlerimize uygun toplum yaşamının nasıl olacağı konusunu vurgulayan, büyük ve küçük kavramının nasıl olacağını öğretmeye çalışan, bu arada bunuda dini vecibelerimiz gereği uygulamanın hakiki Müslümanlıkta olduğunun ibaresini veren bir karakteri canlandırıyordu.
Evet sayın Selahattin kardeş, doğru söylersin.

egitimonemli

Aktif Üye
10 Mar 2012
293
602
Dindar bir kimlik , vatan sevgisi, resmin tamamını gören bir bakış açısı... rolü güzeldi, mesajları hedefe kilitli idi,
şahsen rolü ile daha epey mesaj verir umudunda idim,
Allah mekanını cennet eylesin

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,721
36,414
İstanbul
Bu dizi ilk yayınlandığında sanırım sene 2002 ya da 2003'tü; bir kaç bölüm takip ettikten sonra bir daha izlemediğimden ötürü bu karakteri canlandıran sanatçıyı tanımıyorum, ama hakkında bu kadar güzel şeyler yazılıyorsa, illa ki iyi biridir.. Allah mekanını cennet eylesin, sevenlerine sabırlar versin..