Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kosova 15. Uluslararası Çizgi Roman Festivali Onur Konuğu "Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR
Hikmet usta, yeteneği ve özverisi ile (bence) şu an bile olması gereken yerin çok gerisindedir. Bunda da maalesef bizim ülkemizde yaşaması ve bu sektörün ülkemizde neredeyse hiç kalmamasıdır (yeni yeni tekrar kıpırdanmaların başladığını mutlulukla takip ediyorum). Baksanıza Kosova gibi minicik bir ülkede bile böylesi bir etkinliğin onbeşincisi düzenlenebilirken biz sadece Devrim Kunter gibi Hikmet Yamansavaşçılar gibi sanatçılarımızla katılımcı olabiliyoruz.
Bu sözlerim sakın yanlış anlaşılmasın. Kırgınlığım dünya çapında yetenekler yetiştirip, ilçe çapında ilgi görmelerini görmek.
Neyse ki artık internet çağındayız. Eskisi gibi portfoliyo sadece yakın çevrene gösterilmiyor, aksine dünya görebiliyor. İnşallah genç nesil çok daha şanslı olacaktır bu açıdan diye düşünüyorum.
Üstatlara başarılar diliyorum. Afiş için seçilen çalışmanın da harika olduğunu belirtmek istiyorum
Karabala'nın yaratıcısı değerli üstat Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR yarın başlayacak
"Kosova 15. Uluslararası Çizgi Roman Festivali"ne
Onur Konuğu olarak katılacaktır.
Kendisine ve Karabala'ya başarılar dilerim.
Ülkemizde ve de çizgi roman "sevdalıları" nezdinde gereken-hakettiği ilgiyi görmeyen KARABALA umarım ve dilerim bu festivalden sonra hakettiği ilgiyi görür.