Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Köroğlu Kıral Neşriyat Yurdu Cilt 01 Sayı 02 / 09 Kasım 1953
Eline,emeğine sağlık Haluk Bey.Bende bir tek Köroğlu dergisi var o da bu sayı.Ben bu eski "döküntüleri" nereden topladım biliyormusunuz;12 Eylül fırtınasında öğretmenlikten uzaklaştırılıp,kağıt hurdacılığı yapan bir arkadaşımın deposundan derledim.Tonla fotoğraflar,aşk mektupları daha neler neler vardı.Bu kadar değerleneceklerini tahmin etsem kamyon çeker yüklerdim.
Şimdi kaç kişi biliyor acaba mecmua sözcüğünü ?Farklı bir kuşaktık biz .Küçük özlemler mutlu ediyordu bile .Tamam kalite şimdikilerle kıyaslanamayacak denli kötü idi.kimi cilt elinize aldığınızda dağılır giderdi ama severdik biz bunları ve şimdi bunları bizimle paylaşan ihtiyar-delikanlıları.İyiki varsınız dostlar.
sevgi & saygıyla
En sevdiğim hediyedir kitap. Hele hele çok sevdiğim ve saydığım bir ağabeyim tarafından verilmişse, aldığım haz bir başka olur ve mutluluğumu ifadeyi kelimeler kifayet etmez. Çok teşekkür ederim üstadım, beni onurlandırdınız. Saygılarımla.