Korku Magazin - Sayı 010 (02.10.1967)

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,598
76,401
NeverLand
IMG_0001-83.jpg

Onuncu sayı Korku Magazin dergimiz "Müthiş Heykeltraş" isimli macerayla başlıyor. "Fear in Stone" (Creepy-13) orijinal ismiyle Eugene Colan tarafından çizilmiş. Senaryo Archie Goodwin. İkinci macera "Kan İçen Yarasalar" ise Orta Amerika ormanlarındaki bir söylenceyi aktarıyor. "Vampyrus!" (Eerie-12) isimli maceranın çizeri Jeff Jones. Üçüncü öykü olan "Çöl Esrarı", "...Nor Custom, Stale..." (Eerie-12) Johnny Craig tarafından çizilmiş.
profesör abimize sevgilerimle.
Herkese keyifli okumalar.

{denizci}268

Süper Üye
24 Eki 2010
483
37
kaptan bakunin size ve sayın profesöre bu güzel eserleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,523
Müthiş korku paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum; korku alışkanlık yaptı, korkmadan uyuyamaz hale geldik.
Bizleri korkusuz bırakmamanızı istirham ve temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Sonsuz teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
12 Şub 2010
15,003
546,125
Müthiş korku paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum; korku alışkanlık yaptı, korkmadan uyuyamaz hale geldik.
Bizleri korkusuz bırakmamanızı istirham ve temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Sonsuz teşekkürler...

Sevgili sarkomer'in dediği gibi korkmadan uyuyamaz hale getiriyor bunlar. Sanat şaheseri taramalarla o yıpranmış 43 yıllık kitapları dirilten Bakunin ustaya şükran ve saygılar...

birmehmet

Süper Üye
4 Eki 2009
553
442
Bakunin kardeşim
sen bunları okudun ve hala saklıyorsun ha!
artık seni hiç bir şey korkutmaz helhalde :D)

Moderatör tarafında düzenlendi:

shanks

Yeni Üye
29 Mar 2010
32
42
tarayanların yayınlayanların, ellerine sağlık.. uzun yıllardır 90' ların başında bir sahaf aracılığıyla tanıştığım bu seriyi ararım.. elimde olmayan bir çok sayıyı paylaşan ve tarayan arkadaşlara çok teşekkürler.