Konuşan Çizgiler Dostumuzla Buluştuk

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,478
27,524
Konuşan çizgiler dostumuz sağ olsun yüzlerce km. uzaktan kalkıp ziyaretime geldi.Hoş geldi,sefalar getirdi.Muhabbetin dibine vurduk.

Konu dergilere,özellikle de türkiye çocuklara gelince ertuğrul ve gandor08 üstatların kulaklarını çınlattık.Yetmedi telefon edip sohbet ettik.
Olabildiğince güzel bir gün geçirdik.Tekrardan buluşmak üzere sözleştik.Konuşan çizgiler dostumuza çok çok teşekkür ediyorum.

aRCydk.jpg

Son düzenleme:

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,461
hiçbiryerde :)
Dostlara sevgi ve saygılar
sunuyorum. Bu güzel buluşma
ile nice özel paylaşımların
hazırlığı yapılmıştır eminim..
İşte böylece bizler, gelecek
nesillere bırakacak güzellikler
bulmaya devam ediyoruz...

konuşan çizgiler

Süper Üye
2 Şub 2015
212
1,073
Çizgi Alemi
Daha önce, Bursa ve İnegöl'e gelmiştim.Fakat; prince dostumuzun İnegöl'de olduğunu bilmiyordum.Bu seneki uzun yıllık iznimde, yine uzun soluklu gezi planlamıştım.Bursa'ya da tekrar bir çıkarma yapıp, İnegöl'deki dostumuzu da ziyaret ettim.Kendisiyle çizgi romanlar, çizerler, forum toplantıları ve üyelerle ilgili sohbetimiz oldu.Zeki Abi ve Selahattin Abi'yi aradık.Rahmetli Haluk Abi'den ve çizerlerden Suat Yalaz, Talat Abi, Ömer Muz, Hakan Alpin, ve Ramazan Türkmen'den bahsettik.Yaşama dair pek çok konu (ekonomi, ticaret, şehirlerlerin yapılanmasındaki bazı yanlışlıklar vs) konuştuk.Arabasıyla mobilya üretim ve satış mağazalarını, büyük alışveriş merkezlerini, piknik alanlarını gezdik, çayımızı içip, yemeğimizi yedik.Kendisine benimle ilgilendiğinden ve misafirperverliğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum...

Son düzenleme: