profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,006
- 545,566
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bugüne kadar taradığım en büyük boy çizgi roman oldu Komet. Yarım gazete boyundan biraz daha büyük diyeyim de tasavvur edilebilsin.
Her sayfayı iki parçada tarayabildim. Sevgili kaptanımız bakunin sayfaları birleştirdi ve düzenleme yaptı. Kendisine şükranlarımı sunuyorum.
Büyük boy olması yanından en dikkatimi çeken özelliği ise sahipleri oldu. Sahiplerinden birisini görünce çok şaşırdım. hepimizin yakından tanıdğı Ceylan Yayınlarının sahibi de olan Erdoğan Egeli. Diğer sahibi ise yine ara da bulasın çizgi roman bölümümüzün değerli çizgi romanlarında bölümü olan Meral Demirer'in eşi olduğunu sandığım N. E. Demirer. Meral Demirer ise mecmuanın yazı işleri müdürlüğünü üstlenmiş.
İçinde bir kısmını iyi bildiğimiz çizgi roman kahramanlarının maceraları var. Deyvi Kroket, Kit Karson gibi. Jet Gordon ismi de yabancı değil. Jet Logan ile Flash Gordon isimleri harmanlanarak oluşturulmuş bir kahraman.
İkinci sayısından itibaren sürpriz bir çizgi roman başlıyor.Senaryosunu sinemaseverlerin iyi tanıdığı Safa Önal yazmış; çizgileri ise Bedri Koraman ustaya ait. Nefis çizgiler olduğunu söylemeliyim.
Arka kapakta Samim Utkun ustadan posterler var.
Balon yazılarındaki font ise bir başka güzelliği Komet'in. Gerisini size bırakıyorum.
Sevgili ozanbarış&palio68 şahsında
Tüm çizgi roman tutkunlarına.
Saygılarımla
Moderatör tarafında düzenlendi: