Doktor Kim
Aktif Üye
- 17 Mar 2011
- 310
- 14,330
KIZILMASKE
Sayı 6 / 17.eylül.1973 / 150 kuruş / TAY Yayınları
Lee Falk & Sy Barry
EK OLARAK KENDİ DÜZENLEMEM OLAN 6. SAYIYI VE 7. SAYIDAN SERÜVEN TAMAMLANMIŞ 3. LİNK OLAN TAM SERÜVENİ VERİYORUM.
Sevgili dostum Stoktan beyefendiden aldığım izinle
Sahaflar nasıl diyor hani?
"NADİRRR!!" sayı olan 1. seri sayı 6'yı Çizgi Diyarı sakinleriyle paylaşıyorum.İyi okumalar....
"Büyücünün İntikamı" ("The Witchman - Daily/1972") devam
"Tanker Soyguncuları" ("The Tanker Jackers - Daily/1972")
Amerikan işlerinde sıkça rastladığımız oryantalist gerzeklik maalesef yine karşımıza çıkıyor;
"Eden adası... Ormandan piranalarla dolu geniş bir nehirle ayrılır.
...Keskin mercan kayalıklarıyla da okyanustan."
Afrika nehirlerinde bir çok yırtıcı balık türü bulunmasına rağmen pirana yoktur. Bu sorumsuz cehaletle, daha önce çevirip paylaştığım "Straponten ve Goril" de Goscinny ve Berck nasıl dalga geçiyor bir hatırlayalım;
[ MASKELiYi iNDiRMECE ]:
KENDİ DÜZENLEMEM 6.SAYI:
6.SAYIYA 7.SAYIDAN EKLEME TAM SERÜVEN:
Free user:Low Seed Download yazan yere tıklayın 30 sn bekledikten sonra sizden bazı karekterleri girmeniz istenecek ve sonra indirebilirsiniz.
Sevgili Oktay-izm'in paylaştığı Kızılmaske albüm 99'da ikinci serüven olan ada korsanlarında ilginç bir durum göze çarpıyor.Kızılmaskenin kendisi serüvende iyi bir çizimle resmedilmiş,ama phantom dışındaki çizimler ise çok acemice çizilmiş.Sanki phantom'u başka bir ressam çizmiş diğer acemi ressamda diğer ayrıntıları çizmiş.
İki çizim arasında dağlar kadar fark olunca, yerli bir çizer bu serüveni çizmişde, sırf phantom karekterinin karelere uyacak
olanlarını özgün serüvenlerden alarak bu serüveni çakma olarak oluşturmuş olma ikinci olasılığını da düşünmedim değil...
Esen kalın...
BAYHUN ÖNTÜRK_ZAMANGEZGİNİ VARÜLKE'DEN
Sayı 6 / 17.eylül.1973 / 150 kuruş / TAY Yayınları
Lee Falk & Sy Barry
EK OLARAK KENDİ DÜZENLEMEM OLAN 6. SAYIYI VE 7. SAYIDAN SERÜVEN TAMAMLANMIŞ 3. LİNK OLAN TAM SERÜVENİ VERİYORUM.
Sevgili dostum Stoktan beyefendiden aldığım izinle
Sahaflar nasıl diyor hani?
"NADİRRR!!" sayı olan 1. seri sayı 6'yı Çizgi Diyarı sakinleriyle paylaşıyorum.İyi okumalar....
"Büyücünün İntikamı" ("The Witchman - Daily/1972") devam
"Tanker Soyguncuları" ("The Tanker Jackers - Daily/1972")
Amerikan işlerinde sıkça rastladığımız oryantalist gerzeklik maalesef yine karşımıza çıkıyor;
"Eden adası... Ormandan piranalarla dolu geniş bir nehirle ayrılır.
...Keskin mercan kayalıklarıyla da okyanustan."
Afrika nehirlerinde bir çok yırtıcı balık türü bulunmasına rağmen pirana yoktur. Bu sorumsuz cehaletle, daha önce çevirip paylaştığım "Straponten ve Goril" de Goscinny ve Berck nasıl dalga geçiyor bir hatırlayalım;
[ MASKELiYi iNDiRMECE ]:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
KENDİ DÜZENLEMEM 6.SAYI:
Giriş yap veya üye ol.
6.SAYIYA 7.SAYIDAN EKLEME TAM SERÜVEN:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
dosya indirmek için: Free user:Low Seed Download yazan yere tıklayın 30 sn bekledikten sonra sizden bazı karekterleri girmeniz istenecek ve sonra indirebilirsiniz.
Sevgili Oktay-izm'in paylaştığı Kızılmaske albüm 99'da ikinci serüven olan ada korsanlarında ilginç bir durum göze çarpıyor.Kızılmaskenin kendisi serüvende iyi bir çizimle resmedilmiş,ama phantom dışındaki çizimler ise çok acemice çizilmiş.Sanki phantom'u başka bir ressam çizmiş diğer acemi ressamda diğer ayrıntıları çizmiş.
İki çizim arasında dağlar kadar fark olunca, yerli bir çizer bu serüveni çizmişde, sırf phantom karekterinin karelere uyacak
olanlarını özgün serüvenlerden alarak bu serüveni çakma olarak oluşturmuş olma ikinci olasılığını da düşünmedim değil...
Esen kalın...
BAYHUN ÖNTÜRK_ZAMANGEZGİNİ VARÜLKE'DEN
Son düzenleme: