Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hala kızılmaskenin gözlerini merak ederim..
O maske nasıl bir maskedir?
Fantom ormanda gerçekten on kaplan gücünde ise
şehirde bu güç ne ile ifade edilir.
Bunun gibi çeşitli sorular..
Bu kitapları tarayan sevgili kardeşim Mehmet Ali'ye ve
paylaşmanın herşeyden daha değerli olduğunu bir kez daha kanıtlayan sevgili Murtaza beyefendiye teşekkür etmek boynumun borcu..
Çok yaşasınlar..
Sevgilerimle..
Bize bu güzel eserln ulaşmasını sağlayanların eline, gönlüne sağlık. Kızılmaske BÜYÜK ALBÜM'ün şimdiye dek yayınladıklarınızın aradaki ve devamı olan diğer sayılarını da görmeyi dört gözle bekliyoruz...
Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalp zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahip olursa olsun yine fakirdir.
Tamamı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.
O zengin kalbinle bu fakirleri sevindirdin dostum.Emeğin için çok teşekkürler.
her zamanki gibi öncelikle tarayana teşekkür ettikten sonra bende merak ettiğim şeyleri söyleyeyimde sizden geri kalmayım yoksa incilerim dökülür
şimdi sağ elde kuru kafa yüzüğü var onunla kavga etmesi normal. amaaaaa sol elinde iyilik sembolü olan yüzüğü olduğu için bütün yumruklarını sağ eliyle atması lazım. sanki biraz mümkün değil gibi . bazen 4-5 kişiyle kavga ediyor hep sağ elini kullanırken çizmişler. denedim ben olmuyor.