Hava yazdan bol miktarda avans verince bu fırsatı kaçırmak bize yakışmazdı. Bu kez aramıza yeni katılan dostlarla oldukça keyifli bir gün geçirdik. Diabolik ile şimdilik resimlerine bakarak tanışan genç dostumuz Bartu ilerde balonlama kralı olmaya aday.
Senaryo= Bol selüloz ve mürekkep içerikli ciltler üzerine..
Oyuncular, Perçinler (Burak ve oğlu Bartu),Baybora (İlhan abimiz) Oktay, Mehmetali, Mehmetsiz Ali, Lotoloto, The Darkness
Perçinler (Burak ve oğlu Bartu)
Oktay-izm, Lotoloto, MehmetAli, Baybora, Büyük beyaz, Bartu
Perçinler, Oktay_izm, Yarım loto.
Bartu sıkılınca Burak dostumuz erken ayrılmak zorunda kaldı Muhabbete doyamadık, ancak artık hep birlikteyiz bunun rövanşı da var.
Baybora İlhan abimiz ile niye bugüne dek biraraya gelemedik diye hayıflandık. Hayıff..
Marmara Çizgi bizle ilgilenince bizde orada daha fazla zaman geçirdik.
MehmetAli ben daha hızlı foto çekerim diye bana bir süre kafa tuttu. Söz milletin.
Fiyatlar Pimaş boyutundaydı, hayırlı işler diledik yürüdük..
Daha sonra Pınar kitap ziyaretimizi yaptık ve aramıza Hodja35 (Cengiz) katıldı.
Muzaffer bey alacağımız kitapların adedini sordu, çaylara böldü ve hesap tutunca çaylarımızı içebildik.
Günün sonunda ilk kez görüştüğümüz üç değerli dostumuz ile tanışma fırsatı bulduğumuz için bizler kazançlı çıktık. Bir sonraki buluşmayı beklemeye başladık. Lütfedip geldikleri için müteşekkirim. Saygılar..
Senaryo= Bol selüloz ve mürekkep içerikli ciltler üzerine..
Oyuncular, Perçinler (Burak ve oğlu Bartu),Baybora (İlhan abimiz) Oktay, Mehmetali, Mehmetsiz Ali, Lotoloto, The Darkness
Perçinler (Burak ve oğlu Bartu)
Oktay-izm, Lotoloto, MehmetAli, Baybora, Büyük beyaz, Bartu
Perçinler, Oktay_izm, Yarım loto.
Bartu sıkılınca Burak dostumuz erken ayrılmak zorunda kaldı Muhabbete doyamadık, ancak artık hep birlikteyiz bunun rövanşı da var.
Baybora İlhan abimiz ile niye bugüne dek biraraya gelemedik diye hayıflandık. Hayıff..
Marmara Çizgi bizle ilgilenince bizde orada daha fazla zaman geçirdik.
MehmetAli ben daha hızlı foto çekerim diye bana bir süre kafa tuttu. Söz milletin.
Fiyatlar Pimaş boyutundaydı, hayırlı işler diledik yürüdük..
Daha sonra Pınar kitap ziyaretimizi yaptık ve aramıza Hodja35 (Cengiz) katıldı.
Muzaffer bey alacağımız kitapların adedini sordu, çaylara böldü ve hesap tutunca çaylarımızı içebildik.
Günün sonunda ilk kez görüştüğümüz üç değerli dostumuz ile tanışma fırsatı bulduğumuz için bizler kazançlı çıktık. Bir sonraki buluşmayı beklemeye başladık. Lütfedip geldikleri için müteşekkirim. Saygılar..
Moderatör tarafında düzenlendi: