kitap fuarı

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
594
3,771
istanbul
clipimage001.jpg

arkadaşlar çalışmakta olduğum trump tower da bir mini kitap fuarı açılıyor. gerek konuşmacılar gerekse katılan firmalar oldukça sağlam. başta zaman gezgini ve savok olmak üzere dikkatinizi çekebileceğini düşündüğüm için burada bu duyuruyu yapmak istedim. yanlış anlaşılma olmasın diye belirteyim kesinlikle reklam amaçlı değildir.
gelen arkadşlar beni de telefonla ararlarsa hem tanışmış/hasret gidermiş oluruz hem de bir kahve alacağınızı tahsil edersiniz.
tel. 0541 634 92 51
eğer bu duyuruda kurallara aykırı bir durum varsa moderatör arkadaşlar gereken silme düzeltmeyi yapabilirler.
görüşmek umuduyla :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
Bu duyuru da kurallara aykırı olan tek şey kahvenin yanındaki kurabiyelerin içeriğinin belirtilmemesidir.:)

Resimleyin lütfen uzak olsak da keyfe ortak oluruz.:)

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,476
8,801
İzmir
İzmir'den taa oralara gelmek pek olası değil ama İstanbul'da olsaydım mutlaka gelirdim. Sağ olasın Gürcan kardeş.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
594
3,771
istanbul
arkadaşlar biraz önce kitaplara bakmak için çıktım. genelde eski romanlar var fakat birkaç standda arada bulasıncıları mest edebilecek eski dergiler ve çr ler var.
aklımda kalanlar; yukiler var, "karikatür" diye sanırım 50 - 60 lardan kalma dergiler var, 1001 romanlar var, akbabalar var deşilirse daha da fazla şey çıkacak sanırım.