kırmızı düşmanları

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,410
Mersin
Degerli dostlarım;

aktif kullanıcı arkadaşlarım, büyükbüyükbeyaz dostumla beraber yaptıgımız paylaşımları görmektedirler, ben bir çizgiroman aşıgı olmama ragmen bu güne hiçbir çizgiroman getirememiştim, bu sitenin üyesi oldugumdan beri, bu site için birşeyler yapma istegi dogrultusunda internetten buldugum(bulundugum yer ve işim itibari ile bu kadarının yapabiliyorum) kırmızı olan sayıları toplamaya başladım ve taraması için Büyükbeyaza gönderiyorum oda muhteşem taramasıyla bizlere sunuyor,

bu işin daha hızlı , planlı ve yüksek montanlı olması açısından sadece isteyen arkadaşlarla birlikte bir işbirligine girmek isterim

bu oluşum veya grup(siz ne isterseniz onu verin), nasıl bazı arkadaşlar tarama, bazıları çeviri ve balonlama,renklendirme yapıyorsa bu grupta kitap kazandırma misyonunu üstlenecek,(bireysel olarak yapılıyor ama bunu şartları uygun olanlarımız yapabiliyor) şu anda en kolay temin yolu internetteki satıcılar olarak görünüyor. kabaca bu grupta yapılacak iş bölümler eksik sayları temin etmek, internet üzerinden almak,tarama yapacak arkadaşlara yönlendirmek, ve bunun finansmanını saglamak üzere ayırabiliriz, bu projenin detaylarını düşündüm(şu an buradan yazmak çok uzun olabilir ama olumlu görüseniz aklımdakileri sizlerle paylaşabilirim) fakat sizlerden gelecek tüm fikirler ile bu projeyi çok daha olumlu yönlere getirebiliriz.

biliyorum şimdi para işin içine girince renk değişebilir diyeceksiniz ama bu grup gönüllülerden ve istiyenlerden olacagı ve kafamdaki düşünceler ve işbölümlerine istinaden bunun bir sorun olacagını zannetmiyorum,

bunu için görüş ve önerilerinizi mesajla veya buradan bekliyorum, çizgi roman diyarının yönetim kararı değildir baglayıcılıgı yoktur, isteyen ve arzu eden arkadaşlarla birlikte bir oluşum olsun

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,141
77,484
hiçbiryerde :)
rengim kırmızı,onu saymayalım, bir üye olarak düşüncem şu:
Kendi adıma,daha çok sevdiğim kitapları insanlara
ulaştırmaya çalışıyorum.
tarama yapamayan ve forumda birşeyler üretmek isteyenler için
gayet mantıklı bir öneri sizinkisi.çeviri,balonlama takımları gibi,
eksikleri bulma veya satınalma yoluyla temin edip tarama yapabilecek
üyelere ulaştırma organizasyonu gerçekleştirilebilir.
Gönüllüler size ulaştıkça böyle bir grup oluşturabilirsiniz.
teşekkürler...