Merhaba, Bir kaç çizgi romanı indirirken Çeşitli nedenlerle (silindiği için, geçersiz dosya olduğu için veya megaupload veya filesonic olduğu için )kırık linklerle karşılaştım ve bunları kırık link butonundan bildirdim. Daha sonra şeytan dürttü ve başkalarını da kontrol etmeye başladım seri olarak ve fırsat buldukça ve son bir kaç günde 25-30 arası kırık link bildirdim. Bunları bildirirken bir mod arkadaşın linki yeniledikten sonra umarım sizinde yenileyeceğiniz günler gelecektir şeklinde bir mesajını gördüm.
Oldukça mantıklı bir cevap ve bir çok modun veya yükleyenin yoğunluğunu veya fırsat bulamamasına yardımcı olacak bir çözüm. Bunun için neler yapabiliriz. Eğer yapabileceklerimiz varsa ve buna uygun bir cevap olursa sanırım bir çok kişi kırık link bildirimini yaparken linki de yenileyebilir. Nasıl yardım edebiliriz diye başka öneriler varsa elimizden geleni yapmaya çalışırız. (en azından ben yapabileceklerim için uğraşabilirim.)
Teşekkürler
Oldukça mantıklı bir cevap ve bir çok modun veya yükleyenin yoğunluğunu veya fırsat bulamamasına yardımcı olacak bir çözüm. Bunun için neler yapabiliriz. Eğer yapabileceklerimiz varsa ve buna uygun bir cevap olursa sanırım bir çok kişi kırık link bildirimini yaparken linki de yenileyebilir. Nasıl yardım edebiliriz diye başka öneriler varsa elimizden geleni yapmaya çalışırız. (en azından ben yapabileceklerim için uğraşabilirim.)
Teşekkürler