Kinowa Aksoy Yayıncılık Çizgi Roman Klasikleri Arşiv Dizisi Sayı 02 - Saklı Vadi
Arada kalan eksiklik canımı sıkıyordu, uzun ve zahmetli aramalar sonucunda Beyoğlu'nda Aslı Han'da bir sahafta gördüm, sevinçle elimi attım kitaba ne göreyim, resmen biri kitabı baştan aşağı yıkamış, sayfalar dalga dalga, keyfim kaçtı, usulca ayrıldım oradan.
Yaklaşık iki-üç ay gidip geldim, hala yerinde duruyordu, kimsenin almaya niyeti olamazdı zaten, dayanamadım, aldım doğru yazıcının başına hemen bir sayfa taradım, doğallıkla yer yer gölgeli ve flu idi.. Zor uğraşlar ile bu hale getirebildim.. 200dpi ve tek sayfa olarak taradım, ortaya 150 MB'lık bu kitap çıktı. Kısaca yazdığım bu serüven yaklaşık bir altı ay sürdü..
Şimdi bu kitabı öncelikle albay50 dostumuza bir hoş geldin armağanı olarak vermek istiyorum..Sonra sarkomer dostuma, Mehmet ali kardeşime, sevgili dostum ertuğrul'a, Hala nöbette ise gulyabani'ye, adından dolayı kinowa'ya, direnc11'e, bakunin'e, colinmccay'a, büyük beyaza, sevgili ağabeyim profesör'e, rawenx'e, ozaki'ye, The darkness'a kısacası bu forumda bir damla emeği olan herkese armağan ediyorum.. Helalı hoş olsun.. Bu forumda uyuyup, yalnızca alanlar ve başka yerlerde kendi kitaplarını ne güzel insansın diye paylaşanlara da..
Neyse Ramazan ayı, vereceğimiz bir fitre, durmadan titriyoruz..
Saygı ve sevgilerimle İyi okumalar.
"orpa"tarafından eklenen seçimlik link:
...
Tam zamanında affetmelisin kardeşini
Biliyorsan yüreğinde kötülük olmadığını
Seni gecenin üçünde arayıp da
Kafasının iyi olduğunu söylediğinde.
Tam zamanında öğretmelisin oğluna
Gerekiyorsa yumruk atmayı
Tam burnunun üstüne
Tiksinmeden pisliğinden,
Yukarı mahallenin sümüklü bebesi
Misketlerini zorla almaya çalışırsa.
Tam zamanında bağırmalısın
Acıyınca bir yerin.
Tam zamanında gülmelisin
Kemal Sunal küfür edince filmin bir yerinde.
Tam zamanında yatmalısın
Yola çıkacaksan ertesi gün
Ve arabayı kullanan sensen
Sana emanetse çoluk çocuk
Ve kendin.
Tam zamanında ayrılmalısın misafirliklerden.
Tam zamanında konuşmalı
Tam zamanında şarkı söylemeli
Tam zamanında susmalısın.
Tam zamanında terk etmelisin gerekiyorsa
Annenin babanın evini,
Tam zamanında başka bir şehre gidip
Ayaklarının üzerinde durmaya çalışmalısın.
...
c.y.
Arada kalan eksiklik canımı sıkıyordu, uzun ve zahmetli aramalar sonucunda Beyoğlu'nda Aslı Han'da bir sahafta gördüm, sevinçle elimi attım kitaba ne göreyim, resmen biri kitabı baştan aşağı yıkamış, sayfalar dalga dalga, keyfim kaçtı, usulca ayrıldım oradan.
Yaklaşık iki-üç ay gidip geldim, hala yerinde duruyordu, kimsenin almaya niyeti olamazdı zaten, dayanamadım, aldım doğru yazıcının başına hemen bir sayfa taradım, doğallıkla yer yer gölgeli ve flu idi.. Zor uğraşlar ile bu hale getirebildim.. 200dpi ve tek sayfa olarak taradım, ortaya 150 MB'lık bu kitap çıktı. Kısaca yazdığım bu serüven yaklaşık bir altı ay sürdü..
Şimdi bu kitabı öncelikle albay50 dostumuza bir hoş geldin armağanı olarak vermek istiyorum..Sonra sarkomer dostuma, Mehmet ali kardeşime, sevgili dostum ertuğrul'a, Hala nöbette ise gulyabani'ye, adından dolayı kinowa'ya, direnc11'e, bakunin'e, colinmccay'a, büyük beyaza, sevgili ağabeyim profesör'e, rawenx'e, ozaki'ye, The darkness'a kısacası bu forumda bir damla emeği olan herkese armağan ediyorum.. Helalı hoş olsun.. Bu forumda uyuyup, yalnızca alanlar ve başka yerlerde kendi kitaplarını ne güzel insansın diye paylaşanlara da..
Neyse Ramazan ayı, vereceğimiz bir fitre, durmadan titriyoruz..
Saygı ve sevgilerimle İyi okumalar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
"orpa"tarafından eklenen seçimlik link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...
Tam zamanında affetmelisin kardeşini
Biliyorsan yüreğinde kötülük olmadığını
Seni gecenin üçünde arayıp da
Kafasının iyi olduğunu söylediğinde.
Tam zamanında öğretmelisin oğluna
Gerekiyorsa yumruk atmayı
Tam burnunun üstüne
Tiksinmeden pisliğinden,
Yukarı mahallenin sümüklü bebesi
Misketlerini zorla almaya çalışırsa.
Tam zamanında bağırmalısın
Acıyınca bir yerin.
Tam zamanında gülmelisin
Kemal Sunal küfür edince filmin bir yerinde.
Tam zamanında yatmalısın
Yola çıkacaksan ertesi gün
Ve arabayı kullanan sensen
Sana emanetse çoluk çocuk
Ve kendin.
Tam zamanında ayrılmalısın misafirliklerden.
Tam zamanında konuşmalı
Tam zamanında şarkı söylemeli
Tam zamanında susmalısın.
Tam zamanında terk etmelisin gerekiyorsa
Annenin babanın evini,
Tam zamanında başka bir şehre gidip
Ayaklarının üzerinde durmaya çalışmalısın.
...
c.y.
Moderatör tarafında düzenlendi: