Kesik "Cut" - (Çeviri ve Balonlama)

stoktan

Guest
27 Nis 2010
611
1,018
Acıbadem - İstanbul

CUT
(KESİK)

Çizgi Roman / Korku
Yazan: Mike Richardson
Çizen: Todd Herman
Dark Horse Books
2007

Tarayan: TheProletariat-DCP
Çeviriye hazırlayan: Filmografi
Türkçe çeviri ve yazılar: Stoktan

2uif68p.jpg

Arka kapaktan;

Yirmili yaşlarındaki Meagan Walters ürkmüş bir şekilde uyanır ve kendini eski bir evin boş odasına kilitlenmiş olarak bulur. Ne olmuştur? Niye oradadır? Anahtar deliğinden bakıp kendisini kaçıranın bir anlık görüntüsüyle karşılaştığında, içine düştüğü kafa karışıklığı, korkuya dönüşecektir.

Dark Horse'un kurucusu Mike Richardson (The Secret, Cravan) bu özgün çizgiromanla, Avrupa tarzı çizgileriyle Todd Herman (The Fog; The Goon: Noir) ve endüstrinin güçlü isimleri Al Milgrom ile Dave Stewart'ın finişleriyle, kendi tarzındaki bu korku öykülemesini size sunuyor.

Son düzenleme:

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,552
29,149
İzmir
Fevkalade.
Frankofon tadında bir Amerikan çizgi romanı. Balonlamaya hazırlık ve balonlama oldukça başarılı.
Ben beğendim. Elinize sağlık.

Sevgili Stoktan,
Yeni çevirilerinizi de bekliyoruz.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,803
2,682
metu
Bu anlamlı çalışmandan dolayı seni ve arkadaşlarını kutluyorum.Çeviri yapmak gerçekten onur verici önemli bir çalışma.Hepimizde biliyoruz ki ünlü yabancı romanları çevirmenler daha akıcı ve okunabilir yaparlar.yabancı dillerdeki romanların başarısı çevirimle direk ilişkilidir.Ayrıca bir şeyler üretenlere hayran olmamak elde değil.

Son düzenleme:

delitasmasi

Yeni Üye
26 Tem 2010
43
45
Dark Horse öyküleri her zaman kalitelidir. Daha okumadan ve yorumlardanda anladıgım kadarıyla güzel bir öykü bizi bekliyor.
Çizimler ne kadar Mike Mignola tarzı. Kapak resmi ayrıtında gizli "M" imzasınada dayanarak onun oldugunu düşünüyorum.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,601
77,507
NeverLand
Korku kavramını bu denli bizden yapan çeviriniz ve tablonun tamamlanmasında büyük emeği olan Filmografi desteğinden dolayı ikinize de minnettarlığımı sunuyorum.
Macera bir solukta okunacak kadar akıcıydı.
Tabi ki macera sonu sayfalardaki özgün açıklamalar da gerçekten hayranlık verici.
Devamını istemek en doğal hakkımız...:)

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,779
4,600
sevgili stoktan her yerinden emek akan bu güzel paylasim icin bende cok tesekkür ediyorum.. henüz okumadim ama nefis gözüküyor..ellerine saglik.

stoktan

Guest
27 Nis 2010
611
1,018
Acıbadem - İstanbul
Severek yaptığım bir çalışma idi arkadaşlar, sizlerin de beğenmiş olmanıza ve destekleyici sözlerinize ayrıca sevindim. Teşekkürler...

* Bu arada ZIPZIP'cılar beni bağışlasınlar, bu çarşamba grip molası vermiş durumdayım.
:)
Sağlıklı çarşambalar...