Bu sayıyla Kaptan Venüs'ün 26 sayılık fasikül serisine başlıyorum. Ciltten çıkma fasiküller olduğu ve ilk fasikülün kapağı cilt kapağına yapışık olduğu için kapakta bir miktar kayıp var. Bu fasiküle sahip bir dostumuz ön kapağı ve ön kapak iç sayfasını tarayıp paylaşabilirse daha kaliteli bir çalışmaya sahip oluruz. Bereket versin diğer fasiküllerde bu sorunla karşılaşmayacağız; o sayıların kondüsyonları daha iyi durumda.
Kapakta ve muhtelif sayfalarda "Ertuğrul Erdel" ismine rastlıyoruz. Muhtemelen kitapların benden önceki sahibi olan Ertuğrul Bey yaşıyorsa uzun ve sağlıklı bir ömür, hayatını kaybetmişse rahmet diliyorum. Çalışmamda ismini özellikle kaldırmadım. Bunu, kitapları özenle saklayarak bugünlere ulaşmasını sağlayan bir çizgi roman severe saygı gereği özellikle istedim. Arzu eden kendi kopyalarında kaldırabilir.
Bu ilk sayıyı, Kaptan Venüs'e özel ilgi duyduğunu bildiğim sevgili Lami Tiryaki dostum nezdinde tüm Çizgi Diyarı ailesine hediye ediyorum.
Keyifli okumalar.
Sevgili üstadım Bay_x tarafından eklenen ön kapak:
Kapakta ve muhtelif sayfalarda "Ertuğrul Erdel" ismine rastlıyoruz. Muhtemelen kitapların benden önceki sahibi olan Ertuğrul Bey yaşıyorsa uzun ve sağlıklı bir ömür, hayatını kaybetmişse rahmet diliyorum. Çalışmamda ismini özellikle kaldırmadım. Bunu, kitapları özenle saklayarak bugünlere ulaşmasını sağlayan bir çizgi roman severe saygı gereği özellikle istedim. Arzu eden kendi kopyalarında kaldırabilir.
Bu ilk sayıyı, Kaptan Venüs'e özel ilgi duyduğunu bildiğim sevgili Lami Tiryaki dostum nezdinde tüm Çizgi Diyarı ailesine hediye ediyorum.
Keyifli okumalar.
Sevgili üstadım Bay_x tarafından eklenen ön kapak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: