Kaptan Swing İlhami Alpagut Sayı 252 - Lone Hill'deki Görev

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,216
Kıbrıs
13.8.1974'de yayınlanan bu fasikül orijinal 80.sayı.253.fasikülde de macera devam ediyor.
İyi okumalar...

swing001uru.jpg

swing004vxv.jpg

Bunlarda tavan arasındaki sandıktan:Dİyi okumalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,898
141,709
Üstadım;
Güzel haberleri ben biliyorum:D
Forumdaki dostlara duyurayım.
Carette dostumuz swing yağmuru yağdıracak.
Paylaşım azminiz hiç dinmesin.
Kıbrıs'a selam olsun.
Gönülden teşekkür ederim.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Çok teşekkür ederiz Sevgili Caretta. Kaptan Swing benim en sevdiklerimden.

Üstadım;
Güzel haberleri ben biliyorum:D
Forumdaki dostlara duyurayım.
Carette dostumuz swing yağmuru yağdıracak...
Bu harika bir haber; büyük bir heyecanla bekliyorum. Çünkü bulduğum ilk fırsatta, yapabildiğim en iyi şekilde, tüm Kaptan Swingler'i macera bazında düzenlemeyi düşünüyorum. Siteden indirdiğim eski taramaların büyük çoğunluğu sorunlu; ya küçük boyutlu taranmış, ya bir sürü sayfaya kocaman imzalar atılmış... Yeni tarama/düzenlemeler, belli bir standartta tek sayfa düzenlemeler yapmak için daha uygun.

Yani, sevgili Caretta'nın Swing paylaşımları benim yapacağım çalışmayı kolaylaştıracak. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

pereventi

Süper Üye
27 May 2010
1,148
1,452
güney
swing paylaşımlarını 4 gözle bekleyenlerdenim,üstat ellerine sağlık,bir kitap ancak bu kadar güzel taranabilir,sağolasın

savok

Admin
30 Eki 2009
20,018
85,217
Kasımpaşa
Sıra benim en sevdiklerime geliyor..
Alpagut serisi kapakları ile dolgu maceraları, tekrarları, yerli çizimleri ile muhakkak arşivde olmalı..
Umarım olur..
Katkı veren tüm dostlara ve özellikle sevgili caretta'ya çok teşekkürler..

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,637
39,374
izmir
Yaaaaa...... Demek tavanarasındaki sandıktan. Mmmmm. Sandık ağzına kadar dolu mu bari? Dileğimiz dolu olmasından yana tabi ki. İşin en güzel yanı ekrandan da olsa bunları okuyabilmek. Teşekkürler Caretta.

birmehmet

Süper Üye
4 Eki 2009
553
423
swing çizgi romanlar içinde teksas tommiks conan dan sonra gelir ve okumadığım çok az serisi vardır.
sayenizde nları da hallederiz :)
çok teşekkürler

12 Şub 2010
15,006
545,864
Kaptan Swing seven dostları mutlu eden paylaşım ve devamı geleceği müjdesi için teşekkürler caretta.

Sandığın dibini bulmak zor olacak:)