168.fasikülde başlayan 'Yerliler Silahlanıyor'adlı macera bu fasikülde sona eriyor.
Yine bu fasikülde orijinal 57.macera olan'Irmak Şeytanları' başlıyor.
99.fasikülden itibaren sayfa sayısı 48'e düştüğünden artık bir fasikülde tam macera okuyamıyoruz.
Bu fasikülün kapağı da çok ilgimi çekti.
Yücel Köksal usta hangi macera karesinden esinlenerek bu kapağı çizdi hatırlayamadım.
Çömelmiş Swing'in yanında dev gibi bir kızılderili var.
Bacağı kilise direği gibi!Elindeki balta da neredeyse Swing'in boyu kadar!
İlhami Alpagut eğer hayattaysa kendisine sağlık ve selamet dilerim.Kendisi forumlardan haberdar olsa şöyle birşeyler der miydi
acaba:'Ben bu Swing'leri 40 yıl önce çocuklara gençlere satardım.
Kim derdi ki bu gençler bugünün olgun,yaşlı başlı adamları olmuşlar,benim yayınladığım fasikülleri arayıp buluyorlar.
Kapaklarını,içeriğini tartışıyorlar,tarama mı nedir onu yapıyorlar.
Maceralar hakkında liste yapıyorlar,yorumlar yazıyorlar.
Doğrusu helal olsun bu dünün gençlerine'.İlhami Alpagut'un adına ben,bu gençlere,çocuk kalanlara 'helal olsun,bravo'diyorum.
Herkese iyi okumalar dilerim...
Yine bu fasikülde orijinal 57.macera olan'Irmak Şeytanları' başlıyor.
99.fasikülden itibaren sayfa sayısı 48'e düştüğünden artık bir fasikülde tam macera okuyamıyoruz.
Bu fasikülün kapağı da çok ilgimi çekti.
Yücel Köksal usta hangi macera karesinden esinlenerek bu kapağı çizdi hatırlayamadım.
Çömelmiş Swing'in yanında dev gibi bir kızılderili var.
Bacağı kilise direği gibi!Elindeki balta da neredeyse Swing'in boyu kadar!
İlhami Alpagut eğer hayattaysa kendisine sağlık ve selamet dilerim.Kendisi forumlardan haberdar olsa şöyle birşeyler der miydi
acaba:'Ben bu Swing'leri 40 yıl önce çocuklara gençlere satardım.
Kim derdi ki bu gençler bugünün olgun,yaşlı başlı adamları olmuşlar,benim yayınladığım fasikülleri arayıp buluyorlar.
Kapaklarını,içeriğini tartışıyorlar,tarama mı nedir onu yapıyorlar.
Maceralar hakkında liste yapıyorlar,yorumlar yazıyorlar.
Doğrusu helal olsun bu dünün gençlerine'.İlhami Alpagut'un adına ben,bu gençlere,çocuk kalanlara 'helal olsun,bravo'diyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Herkese iyi okumalar dilerim...
Moderatör tarafında düzenlendi: