necdet
Onursal Üye
- 17 Nis 2011
- 1,440
- 5,416
Kaptan Swing Hoz Comiks! Özel Seri Sayı 005
222 Tek Sayfa 30 Mb.
rembrand üstadın çift sayfa taramasıdır.Teşekkürler.
Tam 3 Macera
1-Dövmeli Düşman,2-Yerliler Silahlanıyor,3-Irmak Şeytanları
Bir Hikaye : Garip Bir İkili
Çok önceden arşivimden alıp öğlenden beri uğraştım.Konuyu açmak için uygun yere gelince bir üstadımızın tek sayfa düzenlediğini gördüm.Gereksiz olacak ama , bu kadar uğraştıktan sonra çöpe gitmesine gönlüm razı olmadı.Hem de kota sorunu olan arkadaşların işene yarar diye düşünüyorum.Bundan sonra düzenleme yapacağımız eserin , son versiyonunun yayınlanıp,yayınlanmadığına bakmak gerekiyormuş.Umarım bana kızmazsınız.Bu vesile ile düzenlemesini yaptığım ,seri 001 'in adresini burada gösterebilecek miyim onu deneyeceğim,affınıza sığınarak.Sabrınız için şimdiden teşekkürler
sevgili arkadaşlarım.
İyi okumalar,
Kaptan Swing Hoz Comiks! Özel Seri Sayı 001 :
222 Tek Sayfa 30 Mb.
rembrand üstadın çift sayfa taramasıdır.Teşekkürler.
Tam 3 Macera
1-Dövmeli Düşman,2-Yerliler Silahlanıyor,3-Irmak Şeytanları
Bir Hikaye : Garip Bir İkili
Çok önceden arşivimden alıp öğlenden beri uğraştım.Konuyu açmak için uygun yere gelince bir üstadımızın tek sayfa düzenlediğini gördüm.Gereksiz olacak ama , bu kadar uğraştıktan sonra çöpe gitmesine gönlüm razı olmadı.Hem de kota sorunu olan arkadaşların işene yarar diye düşünüyorum.Bundan sonra düzenleme yapacağımız eserin , son versiyonunun yayınlanıp,yayınlanmadığına bakmak gerekiyormuş.Umarım bana kızmazsınız.Bu vesile ile düzenlemesini yaptığım ,seri 001 'in adresini burada gösterebilecek miyim onu deneyeceğim,affınıza sığınarak.Sabrınız için şimdiden teşekkürler
sevgili arkadaşlarım.
İyi okumalar,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kaptan Swing Hoz Comiks! Özel Seri Sayı 001 :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: