necdet
Onursal Üye
- 17 Nis 2011
- 1,440
- 5,416
Kaptan Swing Hoz Comics! Özel Seri Sayı 007 Tek Sayfa
212 Tek Sayfa 24 Mb.
Kroker üstadın çift sayfa taraması.Teşekkürler.
Tam 3 Macera + Hikaye
1-Portoriko Macerası,2-Canavar Albay,3-Kaybolan Gemi
Sevgili Çizgi Diyarı dostlarım,sizlerden az sabır rica ediyorum,çok uğraşıyorum,sizlere pırıl pırıl eserler sunmak için , ancak şu anki bilgim demek ki bu kadarını başarabiliyor.Vazgeçmeyeceğim,uğraşmaya devam,ama Allah nasip eder de İzmir toplantısında üstatlarımla buluşabilirsem,gerekli kursu göreceğime emin olunuz.Sabırlarınız için şimdiden çok teşekkürler.Yine de eleştirilerinizi bekliyorum.Biraz daha parlaklığı azaltabilsem daha iyi olacak gibi ama henüz başaramadım.Saygılarımla.Hepiniz sağlıcakla kalın.
İşte Adresimiz.
212 Tek Sayfa 24 Mb.
Kroker üstadın çift sayfa taraması.Teşekkürler.
Tam 3 Macera + Hikaye
1-Portoriko Macerası,2-Canavar Albay,3-Kaybolan Gemi
Sevgili Çizgi Diyarı dostlarım,sizlerden az sabır rica ediyorum,çok uğraşıyorum,sizlere pırıl pırıl eserler sunmak için , ancak şu anki bilgim demek ki bu kadarını başarabiliyor.Vazgeçmeyeceğim,uğraşmaya devam,ama Allah nasip eder de İzmir toplantısında üstatlarımla buluşabilirsem,gerekli kursu göreceğime emin olunuz.Sabırlarınız için şimdiden çok teşekkürler.Yine de eleştirilerinizi bekliyorum.Biraz daha parlaklığı azaltabilsem daha iyi olacak gibi ama henüz başaramadım.Saygılarımla.Hepiniz sağlıcakla kalın.
İşte Adresimiz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: