kafa böyle karıştırılır...
24 Ocak 2013 #3 yeryüzü Yönetici 3 Eki 2011 17,136 77,459 hiçbiryerde :) zeki müren ölümsüzdür! kalbimizde yaşıyor... ciddiyim...
24 Ocak 2013 #4 bakunin Admin 12 Mar 2009 6,584 74,672 NeverLand yeryüzü' Alıntı: zeki müren ölümsüzdür! kalbimizde yaşıyor... ciddiyim... Genişletmek için tıkla ... Bond'da ölümsüz. Kaçıncısı çekildi hala dip diri. Yoksa... Yoksa, Bond Zeki Müren mi? :S
yeryüzü' Alıntı: zeki müren ölümsüzdür! kalbimizde yaşıyor... ciddiyim... Genişletmek için tıkla ... Bond'da ölümsüz. Kaçıncısı çekildi hala dip diri. Yoksa... Yoksa, Bond Zeki Müren mi? :S
24 Ocak 2013 #5 büyük beyaz Yönetici Çeviri & Balonlama E-Dergi Takımı 17 Ağu 2009 17,746 44,829 denize sıfır Bond bizi göremez,Zeki Müren ebemizi bilir.
24 Ocak 2013 #6 hadon Onursal Üye Çeviri & Balonlama 10 Mar 2010 3,056 9,130 Kastamonu yeryüzü' Alıntı: zeki müren ölümsüzdür! kalbimizde yaşıyor... ciddiyim... Genişletmek için tıkla ... Kendi adıma şaka yaptığınızı düşünmemiştim zaten. Bir demet yasemen Benim güzel manolyam Şimdi uzaklardasın Hiçbir şeyde gözüm yok İçinde sadece Paşa'nın yorumuyla bu 4 şarkının bulunduğu bir kaseti, sürekli baştan alarak 2-3 gün falan bıkmadan dinleyebileceğimi sanıyorum.
yeryüzü' Alıntı: zeki müren ölümsüzdür! kalbimizde yaşıyor... ciddiyim... Genişletmek için tıkla ... Kendi adıma şaka yaptığınızı düşünmemiştim zaten. Bir demet yasemen Benim güzel manolyam Şimdi uzaklardasın Hiçbir şeyde gözüm yok İçinde sadece Paşa'nın yorumuyla bu 4 şarkının bulunduğu bir kaseti, sürekli baştan alarak 2-3 gün falan bıkmadan dinleyebileceğimi sanıyorum.