Jungle Girl-Sezon 01-00 - Çeviri ve Balonlama

BERBER KENAN

Yeni Üye
12 Nis 2011
21
73
Istanbul
Jungle Girl-Sezon-01-00

Çeviri : Gulyabani
Balonlama : Berber Kenan

file

MEDIAFIRE

AÇIKLAMA :

Forumdaki bir arkadaşımız başka bir mecrada Jungle Girl'in her iki sezonun da dilimize çevrilip yayımlandığı uyarısında bulundu. Önce bu projeden vazgeçmeyi düşündüm. Sonrasında çevirmenimiz Gulyabani'nin desteği ve Adminimiz bakunin'in herhangi olumsuz bir görüş belirtmemesi üzerine devam kararı aldık. Zaten yapılmış bir işi baştan yapmak saçma gelebilir belki sizlere ama asıl amaç paylaşmak olduğuna göre bu projeyi yürütmek konusunda ne ben ne de Gulyabani gocunmuyoruz. Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar dileriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

filmografi

Süper Üye
8 May 2010
1,420
2,338
istanbul
teşekkürler... ellerinize sağlık... o başka mecradakileri biz okuyamıyoruz zaten... sizin sayenizde okuyabileceğiz.. :)
ayrıca konu yanlış yere açılmış projeler kısmı değilde "çeviri ve balonlamala" kısmına açılmalıydı.. :)

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,119
İstanbul-İzmir
evin yeni yetişen kızı ilk defa bir yemek ne bileyim börek falan yapar.. ben o yemeği yemesini çok severim.
Gülyabani ustalık yolunda kendini kanıtladı zaten diyecek lafımız yok.
ama senin ilk yemeğinde inanıyorum çok lezzetlidir:d

P

panda78

evin yeni yetişen kızı ilk defa bir yemek ne bileyim börek falan yapar.. ben o yemeği yemesini çok severim.
Gülyabani ustalık yolunda kendini kanıtladı zaten diyecek lafımız yok.
ama senin ilk yemeğinde inanıyorum çok lezzetlidir:d

Genelde bu ilk balonlamaları indirirken bir çekincem oluyor malesef çoğu da kötü idi, hikayesini beğendiklerimden yeniden balonladıklarım bile oldu bunu da açıkçası bu düşüncelerle indirdim ama görüyorum ki arkadaşlar gerçekten de güzel bir iş çıkarmışlar teşekkürler ve devamını iple çekiyorum umarım ip çok uzun çıkmaz.

BERBER KENAN

Yeni Üye
12 Nis 2011
21
73
Istanbul
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Haftada 1 sayı olarak planladık. Ben 01 no'lu sayının balonlarını temizledim. Gulyabani müsait olduğunda çevirisini tamamlayıp yollayacak ben de hazırlayıp burada paylaşacağım.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,589
75,120
NeverLand
Birlikte yürüttüğünüz bu proje sonucunda çok kaliteli işler ortaya çıkartacağanız ve bizim de pek çok çizgi romana ulaşabileceğimiz çok belli.
Üç beş kişiye değilde yüzlerce insana ulaşabilmesi elbette ki kıymetini çok daha arttırıyor.
Teşekkürler ikinize de.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,898
141,236
Güzel bir kitap,bol emek ve harika bir ekip çalışması,devamının olması dileğiyle...
Paylaşımlarınız için teşekkürler

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,739
2,249
Çeviri ve balonlama gibi meşakkatli bir uğraşa girmişsiniz emekleriniz için çok teşekkürler.

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
961
Bursa
Güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim dün gece okudumda merak etmiştim bak o uçaktakileri iyi denk geldi ;)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,046
İzmir
Çok başarılı bir çalışma. Bir kişinin ilk çalışması için fevkalade diyebilirim.
Teşekkür ederim.

Nostromo

Kıdemli Üye
14 Eyl 2010
137
38
Ünlü çizerlerden muhteşem bir çalışma.
Emeği geçen üstadlara da çok ama çook teşekkürler.
:D

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,475
8,801
İzmir
Güzel bir seri. Bayağı emek harcanmış. Tüm arkadaşları buradan kutluyorum. Ama üzülerek söyleyeyim, ilk cildin media linki ölmüş.