Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Serinin tamamını indirmek bile bayağı bir zahmetli oldu.Kimbilir upload kaç misli zahmetlidir.Bütün bu zahmetlerine karşılık tek yapabildiğim samimiyetle Yürekten bir teşekkür etmekten ibaret.Lütfen kabul et Bakunin kardeşim.
serinin son kitabıda müthiş bir macera içeriyor.paylaşımının için yürekten teşekkürler sevgili bakunin.Sevgili rawenx çok güzel özetlemiş paylaşımın güzelliğini.
Çocukluğumda tek bir sayısını okuyabildiğim, merak ettiğim bu güzel çizgiromanı, yıllar sonra seri olarak hemde Türkçe bulmak beni çok sevindirdi. Tarayan, yükleyen ve paylaşan herkese çok, çok teşekkürler.
JUDAS
Evet 1980 li yıllarda 16 sayı yayınlanmıştı. Her macera bir birinden güzeldi.
Çizimler de Judas'ın karekterine çok uygundu.
Kapak resimleri Aslan Şükür tarafından alışılmışın dışında çizilmiş ve bu da kitaba orjinallik kazandırmıştı.
seriyi farklı zamanlarda iki defa okudum. Belki üçüncüyü de okuyabilir. Judas ben de Tarkan tadı içerir. Gizemli, az konuşan görev adamı.
teşekkürler