İzmirCon'13 - Vakit yaklaşıyor!

Montag

Yeni Üye
6 May 2012
9
12
484174_10200828524619523_1666919811_n.jpg






İzmirCon 2013 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleşiyor. 11.si gerçekleşecek olan buluşma 2007′den beri olduğu gibi gene Tepekule Sergi ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Bizimle bağlantıya geçmek için hermes@izmircon.org adresini kullanabilirsiniz. Üniversiteler toplulukları davetiye isterse göndermekten çok memnun oluruz.

Vakit yaklaşıyor!

Bu senenin etkinliklerinden kısaca bahsedelim;

- Masaüstü oyunlarımız olacak elbette. GM kayıtlarını iki haftaya kadar duyuracağız.

- Masaüstü Strateji Oyunları etkinliklerimiz de aynen yer alacak. TÜSOT iki gün turnuva yapacak. Bunun yanı sıra Flames of War ve Infinity sevenlere de tanıtım yapacağız.

-Board Game ile vakit geçirmek isteyenler dileklerine kavuşacak. Board Game Enthusiasts bu sene de bizimle. Ayrıca geçen sene Anne adlı şirketin getirdiği oyunlar hoşunuza gittiyse bu sene de geliyorlar.

- Geçen sene etkinliği hareketlendiren unsurlardan biri Redbull'un yaptığı katkılardı. Redbull bu sene de destekçimiz ve con alanına kendi katkılarını yapmaya devam edecekler.

- Microsoft Kinect ile bu sene de anlaşma yapmayı başardık. Con alanının bir köşesini Kinect oyunlarıyla vakit geçirmek isteyenlere ayıracağız.

- Pathfinder Türkiye bu seneki etkinliğimizde sevenlerini sisteme doyuracak ve birçok insanı da sistemle tanıştıracak. İstanbul'dan gelecek GM ekibinin açtığı oyunları kaçırmayın bu sistemi seviyorsanız.

- Biri Cosplay mi dedi? Bu sene Türkiye Alt Kültür Topluluğu'nun önderliğinde ödüllü bir Cosplay yarışması düzenliyoruz. Ayrıntıları geliyor!

- Afterparty'siz İzmirCon olmaz. Bard's Song bitmeden ayrılmıyoruz bu sene de. Mix Bar'da canlı müzik ve Kostümlü Parti olacak; hazırlıklar başlasın!


- Oyuncular Kulübü konsol oyunları turnuvalarıyla bu sene bizimle olacak. Küçük çaplı düşünmeyin; bayağı ekipman getiriyorlar:

- Bir Kültürü Mantarı söylentileri dolaşmakta, cumartesi akşamı süprizlere açık!

Bunların yanı sıra boyama atölyeleri ve çeşitli tanıtım masalarımız olacak. Unuttuğumuz bir şey varsa hatırlatmaktan çekinmeyin.

Çok eğlenceli bir conventionda görüşmek üzere!

544081_10151494124077220_525884172_n.jpg

Lütfen soru sormaktan çekinmeyin. :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,734
denize sıfır
Bu güne kadar neden ben duymadım?

Ya da neden duyurmadınız:)


Vakit bulursam katılırım ama davetiyesiz gelmek mümkün mü?


Onlıne davetiye varmı?


Mönü nasıl:D:?
 

Montag

Yeni Üye
6 May 2012
9
12
Bu güne kadar neden ben duymadım?

Ya da neden duyurmadınız:)


Vakit bulursam katılırım ama davetiyesiz gelmek mümkün mü?


Onlıne davetiye varmı?


Mönü nasıl:D:?

Öncelikle merhaba,
Genelde üniversitelerde Bilim Kurgu ve Fantazya Kulüpleri, bazı mekanlarda ve kitapçılarda reklamı ve duyurusu yapılıyor. Ama elbette yılda bir kere yapılan bir etkinlik ve doğru zamanda doğru yerde olmak pek mümkün olmayabiliyor.

Umarım vakit bulur ve katılırsınız bizi de çok mutlu edersiniz. Etkinlik alanında oyun oynamasanız bile sadece dolaşarak çok güzel vakit geçirebilirsiniz.

Davetiyesiz gelmeniz mümkün. Davetiyelerin olmasının sebebi masaüstü rol yapma oyunlarında oyuncuların davetiyeden çıkan kodla oynamak istediği oyuna kayıt olması. Onun dışında etkinlik kesinlikle ücretsizdir.

Kayıt olup FRP oynamak isterseniz İzmir'de ilerleyen günlerde açıklayacağımız belirli noktalardan çok küçük bir ücrete davetiye alabilirsiniz. Ama hatırlatmak isterim ki etkinliğimiz ücretsiz.

Mönüye gelince... :)
Etkinlik alanında FRP oynayabilir, strateji oyunlarını izleyeip tanıtım oyunlarına katılabilir, bilgisayar oyunu turnuvalarını izleyebilir, cosplayerlarla fotoğraf çekilebilir, Sony Playstation ve Microsoft Kinect standlarında oyun oynayarak hoş vakit geçirebilirsiniz. Onun dışında daha bir çok etkinlik ve atölyelere katılabilirsiniz.

İncelemek isterseniz websitemiz:
Facebook etkinlik sayfamız:
 
Üst