Henüz ak düşmemiş saçlarımla, sabah kargalar kahvaltısına başlamadan kızları fazla bekletmemek için yollara düştü(k)m. Hava bize çok torpil yapmıştı ve bizimde havamız yerindeydi. Derken kendimde bir eksiklik hissediyordum, ne olduğunu anladığımda kargalar kahvaltılarını çoktan bitirmiş, volta atmaya çıkmışlardı. Evet, ben fotoğraf makinamı masamda unutmuştum. Bu güzellikleri cillop gibi aktaramamak tamamen benim suçumdu. Ne yapalım bizde cepten çekeriz, izleyiciden özür dieriz diye düşünürken çoktan Rio Grande üzerinden Meksika'ya girmiştik bile. Kahramanlarımızı kısaca tanıyalım,
Soldan, Oktay_izm, büyük beyaz, MehmetAli, lotoloto,(Hemen köşeyi dönünce) Bakunin, Profesör ve Darkwood..
Bu arada masada iki tane büyük beyaz olunca birinin hemen yokedilmesi kaçınılmaz olmuştu.
Ve kahramanlarımız el birliğiyle sayıyı bire indirdik, bendeniz de ohhhladım.
Profesör barış çubuğunu çubuksuz içti. İçer. Derken efendim laf lafı açtı muhabbetin dibine vuruldu. Biz vururuz.
Dindar tam üst çizgiye kadar diyor. Doldur kardeşim.
Konu derin.. Çok derin çok.
Yazılı var yakında, dersi dikkatle dinliyoruz. Dinleriz.
Bu kadar güzel insan biraraya toplanınca bir kasa bir masa yeter. İlk kez gittiğimiz mekan sahibi hizmet ve kalite olarak bizden ne not aldı dersiniz? Otur, sıfır.
Günü geceye bağladık ama muhabbet bitmemişti ki. Biz doyamadık dostlarımıza, ilk fırsatta yine birarada olacağız. Daha resimlerim var, sonra yine ekleyeceğim.
Soldan, Oktay_izm, büyük beyaz, MehmetAli, lotoloto,(Hemen köşeyi dönünce) Bakunin, Profesör ve Darkwood..
Bu arada masada iki tane büyük beyaz olunca birinin hemen yokedilmesi kaçınılmaz olmuştu.
Ve kahramanlarımız el birliğiyle sayıyı bire indirdik, bendeniz de ohhhladım.
Profesör barış çubuğunu çubuksuz içti. İçer. Derken efendim laf lafı açtı muhabbetin dibine vuruldu. Biz vururuz.
Dindar tam üst çizgiye kadar diyor. Doldur kardeşim.
Konu derin.. Çok derin çok.
Yazılı var yakında, dersi dikkatle dinliyoruz. Dinleriz.
Bu kadar güzel insan biraraya toplanınca bir kasa bir masa yeter. İlk kez gittiğimiz mekan sahibi hizmet ve kalite olarak bizden ne not aldı dersiniz? Otur, sıfır.
Günü geceye bağladık ama muhabbet bitmemişti ki. Biz doyamadık dostlarımıza, ilk fırsatta yine birarada olacağız. Daha resimlerim var, sonra yine ekleyeceğim.
Moderatör tarafında düzenlendi: