İzmir'in kahramanları pazar gününün keyfini çıkarmak,ve daha çok Çizginin gücü adına bir arada olmak için deniz kıyısında bir diyarda toplanmışlardı.Ortam sakin,orman sessizdi.Şefler ağır ve emin adımlarla birer birer gelerek Otağ'a yerleştiler.Bir çoğu birbirini ilk kez görsede arada ormanda karşılaştıkları için yabancılık çekmemişlerdi.Şefleri kısaca tanıtalım;
Soldan sağa
Oktay-izm(Oktay)
Atikos35(Ahmet)
Büyük beyaz (Ali)
The Darkness (Murat)Sheravash(Cihan)
Loto loto(Haluk abi)
MehmetAli(Mehmet Ali)
Oktay'ın kardeşi ve muhafızı
Daha sonra katılan şefler
Shevarsh(Cihan)
Dezocan kid(dezocan11)
Toplantının ana konusu Zagor baltası yapımı ve ileri derecede kullanma teknikleriydi.Balta çeşitli hava şartlarında nasıl kullanılır bunların teknik detaylarını tartıştık.
Daha sonraki şefler buluşmasında baltasız gelmemeyi kararlaştırdık ve bir sonraki toplantıda Thor çekici yapıp getirmeyi üstlendim.
Bu arada Darkness şeflere posta arabalarına saldırmamalarını,trenlere taş atmamalarını beyazlarla iyi geçinmelerini öğütlüyor.
Ben de kıs kıs gülüyorum.
MehmetAli muhafızlara ateş suyu hakkında detaylı açıklamalar aktarıyor.
Haluk abi gençlere Listelerin acilen mavi renge dönüşmesini,dönüştürülmesini ve bunun gerekliliklerini anlatıyor.
Oktay kardeşler ve Atikos bizonların hayatımızdaki önemini ve nasıl çoğaltılması üzerine derin görüşmeler yapıyorlar.Ve günün bize kısa geldiğine karar veriyoruz bir sonraki Darwood buluşmasını planlayıp ayrılıyoruz.
İşte arkadaşlar bizim pazar neşemiz bu şekilde cereyen etti yeni kahramanlar,yeni yüzler tanımaktan mutlu olduk keyif aldık.Keyfimizi sizlerle paylaştık
Yeni toplantılarda görüşmek üzere..
Soldan sağa
Oktay-izm(Oktay)
Atikos35(Ahmet)
Büyük beyaz (Ali)
The Darkness (Murat)Sheravash(Cihan)
Loto loto(Haluk abi)
MehmetAli(Mehmet Ali)
Oktay'ın kardeşi ve muhafızı
Daha sonra katılan şefler
Shevarsh(Cihan)
Dezocan kid(dezocan11)
Toplantının ana konusu Zagor baltası yapımı ve ileri derecede kullanma teknikleriydi.Balta çeşitli hava şartlarında nasıl kullanılır bunların teknik detaylarını tartıştık.
Daha sonraki şefler buluşmasında baltasız gelmemeyi kararlaştırdık ve bir sonraki toplantıda Thor çekici yapıp getirmeyi üstlendim.
Bu arada Darkness şeflere posta arabalarına saldırmamalarını,trenlere taş atmamalarını beyazlarla iyi geçinmelerini öğütlüyor.
Ben de kıs kıs gülüyorum.
MehmetAli muhafızlara ateş suyu hakkında detaylı açıklamalar aktarıyor.
Haluk abi gençlere Listelerin acilen mavi renge dönüşmesini,dönüştürülmesini ve bunun gerekliliklerini anlatıyor.
Oktay kardeşler ve Atikos bizonların hayatımızdaki önemini ve nasıl çoğaltılması üzerine derin görüşmeler yapıyorlar.Ve günün bize kısa geldiğine karar veriyoruz bir sonraki Darwood buluşmasını planlayıp ayrılıyoruz.
İşte arkadaşlar bizim pazar neşemiz bu şekilde cereyen etti yeni kahramanlar,yeni yüzler tanımaktan mutlu olduk keyif aldık.Keyfimizi sizlerle paylaştık
Yeni toplantılarda görüşmek üzere..
Moderatör tarafında düzenlendi: