İzmir toplantımız 16-Eylül 2012..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
İzmir'in kahramanları pazar gününün keyfini çıkarmak,ve daha çok Çizginin gücü adına bir arada olmak için deniz kıyısında bir diyarda toplanmışlardı.Ortam sakin,orman sessizdi.Şefler ağır ve emin adımlarla birer birer gelerek Otağ'a yerleştiler.Bir çoğu birbirini ilk kez görsede arada ormanda karşılaştıkları için yabancılık çekmemişlerdi.Şefleri kısaca tanıtalım;

Soldan sağa
0021984x1488gzg.jpg

Oktay-izm(Oktay)
Atikos35(Ahmet)
Büyük beyaz (Ali)
The Darkness (Murat)Sheravash(Cihan)
Loto loto(Haluk abi)
MehmetAli(Mehmet Ali)
Oktay'ın kardeşi ve muhafızı:)

Daha sonra katılan şefler
0101984x1488.jpg

Shevarsh(Cihan)
Dezocan kid(dezocan11)

Toplantının ana konusu Zagor baltası yapımı ve ileri derecede kullanma teknikleriydi.Balta çeşitli hava şartlarında nasıl kullanılır bunların teknik detaylarını tartıştık.
Daha sonraki şefler buluşmasında baltasız gelmemeyi kararlaştırdık ve bir sonraki toplantıda Thor çekici yapıp getirmeyi üstlendim.
0111984x1488.jpg

Bu arada Darkness şeflere posta arabalarına saldırmamalarını,trenlere taş atmamalarını beyazlarla iyi geçinmelerini öğütlüyor.
Ben de kıs kıs gülüyorum.:)
0051984x1488.jpgg

MehmetAli muhafızlara ateş suyu hakkında detaylı açıklamalar aktarıyor.:)
004600x450.jpg

Haluk abi gençlere Listelerin acilen mavi renge dönüşmesini,dönüştürülmesini ve bunun gerekliliklerini anlatıyor.

0071984x1488.jpg

Oktay kardeşler ve Atikos bizonların hayatımızdaki önemini ve nasıl çoğaltılması üzerine derin görüşmeler yapıyorlar.Ve günün bize kısa geldiğine karar veriyoruz bir sonraki Darwood buluşmasını planlayıp ayrılıyoruz.:)

İşte arkadaşlar bizim pazar neşemiz bu şekilde cereyen etti yeni kahramanlar,yeni yüzler tanımaktan mutlu olduk keyif aldık.Keyfimizi sizlerle paylaştık:)
Yeni toplantılarda görüşmek üzere..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
12,781
Tanıdık yüzler, yeni yüzler, ama hepsi de umut dolu, yürekli , çizgi romana ve paylaşmaya sevdalı yüzler.. Yanınızda olmayı ne çok isterdi gönül. Kimbilir belki bir gün herkesin birlikte olabileceği bir Türkiye toplantısı yaparız.. Olur mu dersiniz?

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,136
77,459
hiçbiryerde :)
şefler toplantısına zagor gelmedi mi bu yıl?
ben de gelmek isterdim ama bizim küçük ağaç'ın eğitimi
aksamasın diye kaldım...;)
çok mutlu oldum bu güzel görüntülere;
muhabbetlerin sürmesi dileklerimle,
teşekkürler arkadaşlar...

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
976
İzmir
Ayrıca önemli bir süre boyunca loto toto, darkness, büyük beyaz ve dezocan11 ile birlikte pandaların yaşam döngüsü ve beslenme alışkanlıkları ile ilgili konuştuk. O konuyu atlamayın lütfen :D

Muhammed AĞAR

Aktif Üye
11 Ağu 2012
353
1,530
Aslında ben de gelmek istiyordum ama hiç özel mesajda gelmedi gelsemde sırıtırmışım en düşüğünüz 30 lu yaşlarında ben 16 yaşındayım :)

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,207
Kıbrıs
Forumda nickleri vasıtasıyla tadıdığımız dostları böyle samimi bir
toplantıda görmek beni mutlu etti.Ben İzmir'e hiç gitmedim.İnşallah
İzmir'e gitmek böyle bir toplantıya katılma vesilesi ile olur...
Caretta&Büyük Beyaz tarama ve paylaşma A.Ş.'nin İzmirli direktörü
Büyük Beyaz'a özel selamlar...

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,513
13,667
iskenderun-Hatay
O kadar kitap tarayıp bizimle paylaştınız, tabii ki eğlenmeyi ve dinlenmeyi hak ettiniz..Bu arada büyük beyaz gerçekten de kızılderili reisine benziyormuş ha..:)

Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Zaten ben herkesi tanıyorum,
yabancı gelmemiş ki
Bütün dostlara selam olsun..
Ama sanki ben olsam daha bir güzel olurmuş..
hepiniz sevgi ile selamlıyorum..

Muhammed AĞAR

Aktif Üye
11 Ağu 2012
353
1,530
Keşke bende gelebilseydim şimdi olsa koşar gelirim aslında konu paylaşılmıştı ben de özelden iletişim kurabilirmisiniz demiştim kurulmadı ilerde olursa bi daha gelirim artık ona :)

dezocan11

Çeviri & Balonlama
10 Kas 2009
163
228
İzmir
Ben 17 yaşındayım. Ama orada sanki herkes yaşıtımdı. Zaten sohbet başladı mı yaş kavramı unutuluyor. O nedenle canınızı sıkmayın.

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,769
Sevgili dostlar ,
Böyle bir toplantı gerçekleştirdiğiniz için çok sevindim.
Ne güzel güler yüzlü insanlar , hele bir de konu Çizgi Roman olunca muhabbetin tadına doyum olmaz.
En yakın zamanda tekrarlanması dileğiyle.
Hem belki de kim bilir bir gün bu taraflardan bizde kopar geliriz belli mi olur.

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,364
Mersin
çok hoş ve güzel bir grup olmuş, gönüller birdi zaten sadece bedenleri tanıştırdınız fazla büyütecek bir şey yok :p, ama bende istiyorummmmmm
artık adana ,mersin ortak bir buluşma yapabilirsek bizde başkalarını kıskandırırız artık

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,231
İstanbul
Çizgi Diyarı'nın "efelerini" bir arada görmek ne güzel. Hep gülsün yüzleriniz, muhabbetiniz hep bol olsun.

Efeler, yalnız neden deniz kenarında oturmak yerine iç kısmı tercih ettiğinizi anlamadım. Gaza gelip birbirinizi denize atmaktan mı korktunuz? Kanolarınızı mı getirmeyi unuttunuz yoksa?

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bursa, ... Bu buluşmaların sayısı ve yeri artar umarım. Bir yerde sadece iki kişi bile olsa buluşmak, çizgi romandan, Çizgi Diyarı'ndan ve hayattan bahsetmek çok keyifli.

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,635
39,349
izmir
Nefis bir gündü. Hala etkisindeyim. Bitmesini istemezsiniz ya, işte öyle birşey. Aynı dili konuştuğunuz insanlarla toplanmışsınız, bundan güzel ne olur. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum. Sizleri tanımak benim için büyük şerefti. İnşallah ilerki toplantılarda buluşmak üzere...

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,605
Sarıyer
Çizgiroman kültürü ile yoğrulmuş insanların biraraya geldiği her ortamda bol muhabbet, hararetli tartışmalar, güzel anılar ve renkli insanlar vardır, çünkü konu hazır ve uçsuz bucaksızdır, konuya meyilli olanlarda diğerlerinden "biraz" farklıdır.

İyi eğlendiğinizi tahmin ediyorum, belki bir gün daha kalabalık bir grupla ortalarda bir yerlerde geniş katılımlı bir toplantı oragnize edebiliriz ama 10 kişiden fazlasının bir araya geldiği ortamlarda süre kesinlikle yetmeyecektir, deneyimle sabittir.

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,891
140,894
İzmir teşkilatını :Dbir arada görmek ve fotoğraflarda da olsa tanımak güzel...
Neşeniz daim olsun...

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Benim için koşuşturmalı bir gündü.
Bazı şahsi işlerim vardı (düğünler, dernekler, aile işleri, şirket işleri v.s. ... ciddiyim valla, o kadar yoğun zamanlardayız. :( ) ama Diyar buluşması olunca kaçamak yaparak geldim.
Bundan sonra emin oldum ki;
Daha uzun soluklu rakılı balıklı bir toplantı şart oldu.
Bir İzmir ata sözü derki:
Rakı, roka ve balıktan şaşmayacaksın, ömrün uzun olsun. :D
Çok sevdiğim dostlarımla buluştum ve yeni dostlar tanıdım.
Masaya dikkat ederseniz yine çizgi romanlar ön planda.
Keşke daha uzun otursaydık.
Artık bir sonrakine nasip.

Lafı uzatmadan teşekkürleri sıralamak istiyorum.

Başta organizatör Büyükbeyaz'a

Değerli dostlarım Mehmet Ali ve Shevarash'a
Kardeşimiz dezocan11'e (İş yoğunluğundan bekleyen balonlamaları sana mı yüklesem ne? Font desteği verilir :D )
Lotoloto olarak bildiğimiz beyefendi ağabeyimiz Haluk Bey'e (Abi komşu sayılırız. Yakın zamanda görüşelim. )
Elinde bir torba arşivlik çizgi roman ile gelen atikos35'e (Yeni gibi Bilka Örümcek Adam getirdi adam yahu. :D )
Sıcak sohbeti ile oktay_izm'e (tırmık değil pençe :D yaşasın Comics :D )
ve o gün tanıdığım Oktay Bey ile birlikte gelen dostlara.
Teşekkürler dostlar,
Tekrar buluşmak dileğiyle.

Not: Cihan sendeki resimleri de ekle... :D

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
976
İzmir
Çizgi Diyarı'nın "efelerini" bir arada görmek ne güzel. Hep gülsün yüzleriniz, muhabbetiniz hep bol olsun.

Efeler, yalnız neden deniz kenarında oturmak yerine iç kısmı tercih ettiğinizi anlamadım. Gaza gelip birbirinizi denize atmaktan mı korktunuz? Kanolarınızı mı getirmeyi unuttunuz yoksa?

İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bursa, ... Bu buluşmaların sayısı ve yeri artar umarım. Bir yerde sadece iki kişi bile olsa buluşmak, çizgi romandan, Çizgi Diyarı'ndan ve hayattan bahsetmek çok keyifli.
Deniz kenarı bizi alacak kadar büyük değildi biz de ovalara doğru göçtük :D

Darkness, bendeki resimlerde büyük beyaz çıkmamış (garsona teşekkürler) ama koyayım yine de :)

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
976
İzmir
Bendeki resimler de bunlar :

Garson kızımız haber vermeden çektiği için sadece karşıda olanlar poz verirken :)
1cfc.jpg

İkinci resmimiz, içimizden biri Colossus`a mı benziyor ne? İpucu Shevarash olabilir... :D
2hwh.jpg

colossus_37877.jpg

Yine başarısız bir resim denemesi, pek çok kişi görünürde yok :)
3ixi.jpg

Son düzenleme:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
Bir şey demiyom dedim dedim olmuyo işte!
Gadasınaldığım hemşerilerim;
Aranızda ben yokum ya ondan yakışıklılıkta sınıfta kalmışsınız:D
Bi orda oluvesem Süpermen gibim duruşumla havanız artacaktı:)
Garson kızın korkudan elleri titreyivemiş artıkın:d
Bekleyin geliyom az kaldı ağlatacam Kordonu :)

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Resimlerin tümüne baktım hepsi çok güzel,hepsi dostlukla donatılmış,sıcacık.
Hepinize Konya'dan sevgiler saygılar.Sevgi ile kalın,hoşçakalın.

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
514
3,760
Muhabbet çok güzel görünüyor. Aranızda bir tek sevgili Oktay'ı tanıyorum. İşim gereği sık sık İzmir'e gidip geliyorum. Kasım ayı içinde de sıkı bir İzmir programım var. Umarım bir gelişimde denk gelir ben de katılırım toplantıya.

Selamlar
Lami

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,140
20,821
bu tplantı benim içinde çok güzel oldu.değerli arkadaşlarımı
tanımak , sohbet çok keyifliydi. ben herhalde en yaşlısıydım
ama gençleri görünce kuvvetim artıyor.kendimi onlar gibi
hissediyorum.herkese çok çok teşekkürler.gençleri özellikle
toplantılar da bekliyorum.iyi ki varsınız gençler ve daima
genç kalanlar.

aykut

Kıdemli Üye
21 Tem 2009
184
166
Almanya
Bende bir izmirli olarak izmir grubuna hem hayran kaldim hem kiskandim cünkü bende orda olmak isterdim ama ben almanyada oldugum icin böyle güzel bulusmalarda olma sansim pek yok artik emekli olunca insallah,hepinize dostca selamlar.