murtaza5
Yönetici
- 15 Tem 2009
- 12,763
- 347,947
İlhan Akkaynak (Baybora) abimiz 1970,1971,1972,1973 ve 1974 yıllarına ait
Hey Dergisi digital arşivi oldugunu söyleyince
bir an önce İzmire gitmek,Bayborayla tanışmak arşivi almak farz oldu.
Sagolsunlar İzmir Sancagı süpriz yapdı,harika bir şekilde misafirlerini agırladılar,teşekkür ederim.
Sanki yeni tanışmış degilde 40 yıllık dost gibiydik.
Çizgi Diyarına gönül veren İzmir Sancagıyla tanışmakdan onur duydum.
soldan saga-Büyükbeyaz (Ali bey) ,kandraks53 ( İbrahim bey ),Ahmet Akyol,murtaza5,Oktay-izm ( Oktay bey ),açık renk gömlekli Baybora ( İlhan bey ),Lotototo (Haluk bey )
Ahmet Akyol el emegi göz nuru hediyeler için teşekkür ederiz.
BAŞVEKİLİN MAHDUMU - Hadon (H.Adil Dönmez)'un Kitabı nı Adil Bey İzmir Sancagına hediye etdi,emanet kitapları teslim etdim.
Sonradan gelen MD35 ( Mehmet bey ) le tanışmakdan onur duydum. ( soldan ikinci ) Mehmet bey yapdıgınız fedakarlıklar için özel olarak teşekkür ederim.
Gelecek nesiller için hiç bir karşılık beklemeden fedakarlık yapan İzmir Sancagına teşekkür ederim.
Hey Dergisi digital arşivi oldugunu söyleyince
bir an önce İzmire gitmek,Bayborayla tanışmak arşivi almak farz oldu.
Sagolsunlar İzmir Sancagı süpriz yapdı,harika bir şekilde misafirlerini agırladılar,teşekkür ederim.
Sanki yeni tanışmış degilde 40 yıllık dost gibiydik.
Çizgi Diyarına gönül veren İzmir Sancagıyla tanışmakdan onur duydum.
soldan saga-Büyükbeyaz (Ali bey) ,kandraks53 ( İbrahim bey ),Ahmet Akyol,murtaza5,Oktay-izm ( Oktay bey ),açık renk gömlekli Baybora ( İlhan bey ),Lotototo (Haluk bey )
Ahmet Akyol el emegi göz nuru hediyeler için teşekkür ederiz.
BAŞVEKİLİN MAHDUMU - Hadon (H.Adil Dönmez)'un Kitabı nı Adil Bey İzmir Sancagına hediye etdi,emanet kitapları teslim etdim.
Sonradan gelen MD35 ( Mehmet bey ) le tanışmakdan onur duydum. ( soldan ikinci ) Mehmet bey yapdıgınız fedakarlıklar için özel olarak teşekkür ederim.
Gelecek nesiller için hiç bir karşılık beklemeden fedakarlık yapan İzmir Sancagına teşekkür ederim.