Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İsviçreli Bilim Adamlarının Yeni Çocuk Yapma Formülü
Dünya nüfusuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum. Halihazırda çok sevdiğim iki ufaklığım var, bana yeter. Ayrıca önemli olan çocuk sayısı değil yetişen nitelikli birey sayısıdır. Kaliteden taviz vermeyelim lütfen
Dünya nüfusuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum. Halihazırda çok sevdiğim iki ufaklığım var, bana yeter. Ayrıca önemli olan çocuk sayısı değil yetişen nitelikli birey sayısıdır. Kaliteden taviz vermeyelim lütfen
ah ahh! sevgili pandora1972 sen bunu gel de o illaki dört çocukçulara anlat... bir kurumda işe elli kişi alınacak diyorlar on bin kişi başvuruyor... bu memlekette işsizlik bu halde, geçim sıkıntısı son hadde iken bu dört çocuk nasıl nitelikli birer birey olarak yetişecekler, cehaletime verin ama ben hiç bilemiyorum... çocuğu yap Allah rızkını verir edebiyatına da katılmıyorum... yol üstlerinde bir kaç kuruş için ezilen çocukları görüyoruz...