Şu sitede çizgi romanla ilgili bir sürü açıklama var, önce insan bir araştırır, bir dolaşır, kim bu adamlar in mi cin mi? Adamı çarparlar mı? Sırf sormak için aklıma ilk gelen şeyi sormayayım bir etrafa bakayım der insan.. Sonra İstiklal nere, Ç.R. nedir, dükkan nerde, bunlar nasıl sorular, ne zaman samimi olduk daha dün bir bugün iki, bir sorunun içine aynı zamanda emir kipi nasıl yerleştirilir arkadaş bunu becermiş.. Velhasılı kiram ben bu tür sorulara pek sıcak bakmıyorum..Geçen biri de Bella Branco nasıl bir çizgi romandır diye soruyor, çizeni bile bu çizgi karakterden vazgeçmiş biz kalkıp bu çizgi roman üzerine yorum mu yapacağız? Buradan duyurulur, bu tür cevabı kendinden menkul tarihi ve çok kıymetli sorulara bundan sonra izin vermeyi düşünmüyorum.. Arkadaş İstiklale geliyormuş, hergün biz oradayız ağzımızı açmıyoruz..
öte yandan
çoğu bilgiyi araştırmadan hazırdan götürmeye
çalışmak ta zayıflık ve forumdaki insanları
meşgul etmektir.Adresler var linklerde, daha ne olsun,tutup
elinizden mi götürsünler sizi?
Bizler karşılaştığımız insanlardan bir şeyler öğrendiğimizde gocunmak yerine mutlu olan insanlarız. Ancak "karşılaştırmalı edebiyat okuduğunu söyleyip yukarıdaki gibi cümleler kuran kişilerin bizlere öğretecek bir şeylerinin olduğunu sanmıyorum. (Edebiyatın dil bilgisi ile doğrudan ilgili olduğunu düşünüyorum.)
Ayrıca internet aleminde büyük puntoyla, büyük harfle veya kalın harfle yazılan ifadeler bağırmak anlamına gelir ki böyle bir hakkınız kesinlikle yok. Size yapılan uyarı, kolaycılığı seçme yerine biraz araştırmacı olmanız içindi.
Geç kalınmış bir şey yok. Burada her sorun karşılıklı sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde halledilir. Bir pardon bir çok sorunu çözer.