Injustice:Gods Among Us

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,367
3,561
Midgard
Bugün bir TV programında gördüm Trailer'ını hemen paylaşayım dedim. 2013'de piyasaya çıkacak olan, Mortal Combat'ın üreticilerinin üstlendiği bi oyun bu İnjustice. Hikayesiyle ilgili pek bi açıklama gelmedi ancak detaylı bir senaryosu olacağı kesin. Oyun görüntüsü dışındada aşırı geniş bir alan sunuyor bizlere. Hatta Superman,Flash'ı tek yumruğuyla uzay boşluğuna yolladığında bile devam ettirebiliyoruz.

Neyse lafı uzatmıyım çünkü sonrasında yorumda yapıcam işte Trailer ve bir kaç fotoğraf

dcf_screens_5_21_2012_001_web.jpg

dcf_screens_5_21_2012_253_Hires.JPG

DCF_screens_5_23_2012_31_hires.JPG

Şimdi geleyim yoruma:Arkadaşım iyi güzel bi oyun yapmışsınızda,burdaki güç dengesi tuhaf olmamış mı? Wonder Woman vs Superman'i anlarımda Superman'le Batman nasıl kapışıcak? O gözlerden çıkan ışınları nasıl durdurcaklar :D Ayrıca umarım bu kadar az kahraman yoktur. Bi Green Lantern filan olur umarım oyunda çünkü sayabildiğim kadarıyla 6 karakter var. Ve bu bi DC oyunu için hezimet olabilir. Marvel böyle bi oyun yapsa mantıklı hani hep birbiriyle kapışabilcek karakterler. Ancak bunlar oyunun adındada söylendiği gibi İlah gibi insanlar (Hatta Batman'in dinide var orasını karıştırmıyorum :D). Oyun hakkında sizinde görüşlerinizi merak ediyorum,Saygılar...

spikespiegel

Aktif Üye
10 Şub 2012
265
281
ankara
oyun hakkındaki bir tanıtımda yapımcılar basit bir dövüş oyununda daha farklı olarak arenaların çok etkin kullanımından bahsettiler. farklı karakterlerin o arenayı en iyi şekilde kullanarak çok değişik kombolar oluşturabildiklerini gösterdiler. mesela batcave arenasında power character lerin en önemlisi superman daha fiziksel şekilde savaşırken gadget characterlerin en iyilerinden batman buradaki alet edavat ve tuzaklarla rakibini yenebiliyor. oynanış videosunu izlemenizi tavsiye ederim

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,367
3,561
Midgard
Bana pekte cezbedici gelmedi oyun :D Keşke düşmanlarıyla kapışsa hepsi.

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
981
İzmir
Bana da cazip gelmedi, DC`nin bu tip oyunları şablonuna uymuyor ki... Batman Arkham Asylum mu ne o türdeki oyunları neyse de hepsinin birbiriyle dövüştüğü oyunlar... Gereksiz... Kötü... Uzaya gönderip geri indirme sahnesi epik, tabi bunu Flash gibi bu darbe ile ölecek bir adama yapmasaydı daha iyi olurdu :p