HISTOIRE D'APOLLO XI - Comment on a marché sur la lune

cagan73

Onursal Üye
17 Kas 2013
484
9,296
Ay'a ulaşım, Neil Armstrong'un attığı ilk adımla sınırlı değil; yüzyıllar süren gözlemler, araştırmalar ve fedakarlıkları da kapsıyor. Teleskobun icadından başlayan bu serüven, yüksek tempolu bu çizgi romanda adeta film gibi anlatılmış...
Umarım Bu şaheser Türkçe'ye kazandırılabilir... Türkçe'ye kazandıran eminim "Benim için küçük ama ülkem için büyük bir adım atıyorum" diyecektir.

lw1gssg7r7uau9f7g.jpg

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,254
7,331
Sn. @cagan73 , bugün yine sizin paylaşımınız olan '' Uzay Kaşifinin El Kitabı '' ile ilgili konu hakkında ( Aya ayak basma ) dostlarla görüş alışverişinde bulunmuştuk. Hemen sonrasında bu çizgi romanı paylaşmanız yararlı oldu. ( Üstelik çok sayfalı olması , bir başka beğenme nedenim oldu. ) Aya ayak basma konusunu özne olarak işleyen bir çizgi romanı daha önce okumamıştım. Ama , daha da önemlisi '' Kurgusal Olmayan Çizgi Romanlar '' dünyasından yeni bir ismi tanıştırdınız ; Jonathan Fetter-Vorm . Sanatçının çalışmalarını gözden geçireceğim. Ayrıca , son zamanlardaki '' Neden Evren ? '' gibi G. Kore'den başlayıp '' Batı '' dünyasına uzanan farklı eser paylaşımlarınızla , bir bakıma '' Kurgusal Olmayan Çizgi Romanlar ''dan örnekleri bizlere sunuyorsunuz . Bu konudaki faaliyetleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.