GüvenGüven
Süper Üye
Enfes çizimleri, derli toplu külliyatı ile karşınızda He-Man Artbook. Derleme kitaplarına oldum olası bayılmışımdır ve ilk sayfalarda yer alan eski dönemlere ait kötü kompozisyonlardan ilerleyen yıllarda çehresi ve çizgileri oturan kahramanların külliyatını okumayı çok severim. Sizlerle de bu güzel kitabı paylaşmak istiyorum.
Aslında önceleri Barbar Conan'ın çizgi filmi ve kitle pazarlamaları yapılacakken, Conan maceralarının ağırlıkla erotizm içerdiği düşünülerek hem kahraman hem de maceralar yumuşatılmaya gidilmiş. Erotizm terk edilmiş de; seks bombası Evil-Lyn ne o zaman ?! Neyse... Hazır bir yumuşaklık gelmişken; Conan'ın anti-kahraman kişiliğine veda edilerek; kainatın yılmaz koruyucusu görevini atalarından miras alan tertemiz beyazlar içinde Prens Adam; yani He-Man yaratılmış. Ben de bol miktarda Earl Norem eseri içeren bu paylaşımı forumun Conan konusunda tartışılmaz en üst düzey üstadı The Darkness Dostum'a armağan ediyorum. Keyifle okuyunuz...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Aslında önceleri Barbar Conan'ın çizgi filmi ve kitle pazarlamaları yapılacakken, Conan maceralarının ağırlıkla erotizm içerdiği düşünülerek hem kahraman hem de maceralar yumuşatılmaya gidilmiş. Erotizm terk edilmiş de; seks bombası Evil-Lyn ne o zaman ?! Neyse... Hazır bir yumuşaklık gelmişken; Conan'ın anti-kahraman kişiliğine veda edilerek; kainatın yılmaz koruyucusu görevini atalarından miras alan tertemiz beyazlar içinde Prens Adam; yani He-Man yaratılmış. Ben de bol miktarda Earl Norem eseri içeren bu paylaşımı forumun Conan konusunda tartışılmaz en üst düzey üstadı The Darkness Dostum'a armağan ediyorum. Keyifle okuyunuz...
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: