Haydi! Kadıköy'de Buluşalım...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Şimdi güzel bir masa etrafında dostlarla toplansak
Dolma, Haydari, Humus, Mücver, Muhammara, Pilaki, Piyaz, Şakşuka, Salata, Sarma, Tarator,
midye dolma, kalamar, beyaz peynir, kavun karpuz - kendimi kaptırdım gidiyorum- herkes gelse..
Şöyle kollarımı açsaydım,
herkese gel deseydim
Onlarda gelseydi.
Kadıköy'de
Pazartesi
Öğleden sonra,
okulu, işi, evi kırsak
bir masa etrafında toplansak,
çizgi romandan ve hayattan bahsetsek..
biz hep beraber oradayız
Kimler mi..
Gönüleri bir olan tüm dostlar geliniz..
İlyas'ın orada toplanalım..
Bu sitedeki yöneticilerin ve diğer gevezelerin katılımı zorunludur..

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,227
İstanbul
Ahh, ne güzel olurdu.
Ama ben Ankara'ya gitmek zorunda olmasam.
Sizlere şimdiden keyifli, bol muhabbetli bir masa diliyorum.

12 Şub 2010
15,006
545,689
Bakunin ve tsubasa geliyor

Saç ve tırnak kontrolü ile ev ödevi yoklaması var:D

İşte ondan şerifamcam:Ğ

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,605
Sarıyer
Şakşuka, kavun, peynir, yanındakiler ve arkasından gelecekler iyi de, öğleden sonra ve Kadıköy kısmı biraz ters olmuş.

İşinden kaçabilecekler var, kaçamayacaklar da...

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Şimdi güzel bir masa etrafında dostlarla toplansak
Dolma, Haydari, Humus, Mücver, Muhammara, Pilaki, Piyaz, Şakşuka, Salata, Sarma, Tarator,
midye dolma, kalamar, beyaz peynir, kavun karpuz...
İlk bakışta üyelerin isimlerini sıralıyorsunuz sandım. :) (Şaka yapmıyorum.)

Daha önceki buluşmalarınızın resimlerine baktım; sitedeki kalite ve seviyenin o toplantılara da yansıdığı belli oluyor. Ben de katılmak ve sizlerle tanışmak isterdim ama Antalya'da yaşıyorum.

Umarım keyifli vakit geçirirsiniz...

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Öğleden sonra derken akşamı kastetmiştim..
Öğleden sonra çizgi romancılar gezilecek,
arşivler görülecek,
akşama masa etrafında toplanılacak..
Fotoğraf çektiresimiz geldi..
Geleneksel 38.Çizgi Diyarı Genel kurul Toplantısını da Antalya'da yaparız.. Olur biter..

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
Öğleden sonra derken akşamı kastetmiştim..
Öğleden sonra çizgi romancılar gezilecek,
arşivler görülecek,
akşama masa etrafında toplanılacak..
Fotoğraf çektiresimiz geldi..
Geleneksel 38.Çizgi Diyarı Genel kurul Toplantısını da Antalya'da yaparız.. Olur biter..

Antalya da çizgidiyarı sakini çok :)

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Saydığın mezeleri okurken insanın ağzı sulanıyor ama kitapçı gezme kısmı daha ağız sulandırıcı, nasıl bir tutkudur bu hergün tavaf etsemde bıkmıyorum :).

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,097
37,232
İstanbul
Ben savok'u çok seviyorum kardeşim. Kendim planlasam Kadıköy derdim, pazartesi akşamı derdim. Bu kadar sıkışık bir dönemde en uygun günü nasıl seçiverdi... Evet, mezelere de hiç itirazım yok. Nadir abinin ve karşıdan gelecek diğer dostların itirazlarını duyuyor ve anlıyorum. Bundan sonraki birkaç buluşmayı karşıda yaparız artık... Ama ne yapalım çizgi romanın merkezi Kadıköy :)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Dostlar nasıl güzel olur, şöyle buluşup bir tanışsanız, varsa öneri ve çözümleriniz, istekleriniz gerçekleştirmeye çalışsanız, güzel görüntülerinizi gönderseniz..
Sevgiler..

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Sergen07 "ayın 9-10'u gibi," diyor. Bana her tarih uyar. Eylül'ün 9'u Pazar günü. Eğer herkes için uygunsa o gün saat 14.30-15.00 gibi, Yüzüncü Yıl-Güllük kavşağındaki Aydın Kanza parkında buluşabiliriz. Parkın bitişiğinde Star Elektronik mağazasının hemen yanında bir çay ocağı var. Orada buluşup çay kahve içerek sohbet eder, ya da istediğimiz yere gidebiliriz.

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
Sergen07 "ayın 9-10'u gibi," diyor. Bana her tarih uyar. Eylül'ün 9'u Pazar günü. Eğer herkes için uygunsa o gün saat 14.30-15.00 gibi, Yüzüncü Yıl-Güllük kavşağındaki Aydın Kanza parkında buluşabiliriz. Parkın bitişiğinde Star Elektronik mağazasının hemen yanında bir çay ocağı var. Orada buluşup çay kahve içerek sohbet eder, ya da istediğimiz yere gidebiliriz.

Gerçekten çok güzel olur bana da yakın Aydın Kanza parkı , pazar günü olsa güzel olur hafta sonu rahat rahat muhabbet ederiz

kparker

Süper Üye
5 May 2012
157
843
beyler, abilerim, dostlarım, kardeşlerim... ey romalılar...
bursa'da admin yok mu. istanbullular milletin canını çektiriyor, yesinler içsinler bir de nispet yapar gibi fotoları yayınlasınlar, oh ne ala mualla. biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. yok öyle.

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
278
Antalya
beyler, abilerim, dostlarım, kardeşlerim... ey romalılar...
bursa'da admin yok mu. istanbullular milletin canını çektiriyor, yesinler içsinler bir de nispet yapar gibi fotoları yayınlasınlar, oh ne ala mualla. biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. yok öyle.

Sayın kparker 2 hafta sonra Bursa'dayım Uludağ üniversitesini kazandım geldiğim de inşallah siz , ben , tafamus (mustafa abi) buluşabiliriz :)

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
İstanbullu dostlar, soldan sağa yoklama almak en güzeli olacak galiba :); İstanbul dışındaki arkadaşları anlıyorum da konu iyice karıştı. Hele biz bir toplanalım da. Zaman gezgini'ne yok yazıldı, gelemiyormuş. Ertuğrul arkadaş da" çaylar benden", dedi, baktı Karadenizliler çok :D gelmedi. Gelin arkadaşlar :).

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Gerçekten çok güzel olur bana da yakın Aydın Kanza parkı , pazar günü olsa güzel olur hafta sonu rahat rahat muhabbet ederiz
direnc11 dostumuz da pazar gününü kabul etti. Öyleyse, saatlerimizi ayarlayıp not alalım:

* 9 Eylül günü,
* saat 14.30 - 15.00 arasında,
* Yüzüncü Yıl Bulvarı ile Güllük Caddesi'nin keşistiği yerdeki Aydın Kanza Parkı'nda (parkın bitişiğinde Star Elektronik yanındaki çay ocağında) buluşuyoruz. Birbirimizi tanıyabilmemiz için, gelen herkes ya boynuna büyük boy bir çan taksın, ya da kafasına bir market poşeti geçirsin. :)

Kabul, ya da itiraz eden buraya bildirirse iyi olur. Şu ana kadar geleceğini bildiren 3 kişi olduk:

direnc11
sergen07
hadon

İnşallah bu listeyi aşağıya doğru uzatabiliriz. :)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,106
Kasımpaşa
Yapacağımız bu toplantı için hiç kimseye özel mesaj atılmamıştır.
Amaç eğlenmek, muhabbet etmek ve tanışmaktır.
Bu nedenle bu mesajı okuyan herkes davetlidir.
Öyle eski üye yeni üye,
şu forumdan bu forumdan ayrımı da yoktur.
Paşa gönlü isteyen herkese masamız ve dostluğumuz açıktır.
Bugün öğleden sonra İlyas'ın orada buluşacağız, akşam 6'ya 7'ye kadar çay kahve
sonra da plansız bir şekilde en ucuz fiyatı veren bir yerde oturup
su, balık, roka, tarator fanta yiyip içeceğiz,
kimler yok ki..
Gelmeyen bin pişman
gelenler...

Herkesi bekliyoruz..
Sensei sen de buralardaysan katıl,
İstanbullu olanlar geçerken bir uğrayın..
doruk sen de gel,
Gelin kardeşim..

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,844
Arkadaşları şöyle bir gördük, yeni arkadaşlarla tanıştık, ama içki masası bu fâniye pek gelmez o yüzden kankam 71'le zengin kalkışı yaptık. Ama görünen muhabbet yine çok güzel olacak, eğlenin arkadaşlar, resimleri sitede görmek isterim ona göre :). Ayrıca nargileli bütün muhabbetlere de itina ile katılırım :).

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,967
24,207
Kıbrıs
Seyahate gidenlere atfedilen meşhur bir laf vardır:''Yediğin içtiğin senin olsun;sen gördüklerini anlat''.Ben de öyle diyorum ve çektiğiniz fotoğrafları görmek istiyorum.Toplantıya katılamayan Çizgi Roman Diyarı üyeleri 'suretlerinizi'görerek teselli olsunlar...