scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,210
- 75,901
Hayat Mecmuası - 1965 / 47
[18 Kasım 1965]
32 sayfa, 150 kuruş, CBR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sıralı Liste
Son düzenleme:
Evet, ben de hatırldım sayın fındıkfındık üstadım, o yıllarda Cumartesi günleri de okul olurdu, ama öğlene kadardı, buna mukabil Çarşamba günleri de okullar öğleden sonra tatil olurdu. Haftanın tatil olan bu iki öğleden sonrasınında sinemadan sinemaya koşarak kendimizi helâk ederdik (diğer günler eğitim akşama kadardı tabi).Hakikaten bir zamanlar bankaya para yatırınca piyangoya katılıyordun vb... durumları vardı, bir sürü hediye de verirlerdi yılbaşıları, şu anda hala çalışıyorum işteyim, eskilere gidince de aklıma geldi; Cumartesi günleri yarım gündü, yani Cumartesi günleri, ben ilkokuldayken, okula yarım gün gittiğimi bilirim, üstadım aklıma neler getirdin şimdi :d, çok sağol, ellerine sağlık
İlginize çok teşekkür ederim sayın dedo11. Dergiyi ne kadar çok seviyor olmalısınız ki, hemen okuyup çok ayrıntılı bir fihristini çıkarmışsınız. Doğrusunu isterseniz bu dergilerin bu kadar beğenileceğini başlarda tahmin edememiştim. Demek ki benim gibi nostaljik duygular taşıyan azımsanmayacak sayıda ÇD müdavimi varmış.Sayın scanfan emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim. Sitenin vitrininde Hayat Dergisi'nin 47. sayısına denk geldim. Hem size "Hayat
Mecmuası" adlı bir başlık açmanızı önerecektim ki ; Baktım açmışsınız.
Şimdi de bir başka öneri : "Çocuk - Gençlik ve Magazin Dergileri" ana
başlığı altında yer alıyor. Bence çok karışık ve anlamsız. "Çocuk Dergileri"
ayrı bir başlık altına alınmalı. Hayat , Hayat Tarih , Haftalık , Yıldız vb.
Dergileri de "Dergiler" Ana başlığı altında toplamalısınız. ....