harddiskiniz doldu ama çizgi romanları silmek istemiyormusunuz üzlmeyin

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
harddiskinizde yer kalmadi ama çizgi roman arşivinizide silmek istemyorsunuz yeni bir hdd de alamıyorsunuz. eğer internet bağlantınız varsa üzülmeyin.
email siteleri 7.5 gb 1ogb hatta daha fazla saklama alanı verir çizgiromanlarınızı email hesapları alarak saklayabilirsiniz. gittiğiniz heryerdede arşivinize ulaşmanız kolay olur. tek yapacağınız şey saklamak istediğiniz arşiv boyutu kadar email adresi almak ve arşivlerinizi maillere yollamak .
emaillerinizin isimlerini ve şifrelerini bir yere not alır ara sırada hesaba girerseniz kaybolma sorunuda kalmaz.istediğiniz zaman indirp okuyabilirsiniz. istersenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla birbirinizin arşivlerine bakabilirsiniz.

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,117
harddiskinizde yer kalmadi ama çizgi roman arşivinizide silmek istemyorsunuz yeni bir hdd de alamıyorsunuz. eğer internet bağlantınız varsa üzülmeyin.
email siteleri 7.5 gb 1ogb hatta daha fazla saklama alanı verir çizgiromanlarınızı email hesapları alarak saklayabilirsiniz. gittiğiniz heryerdede arşivinize ulaşmanız kolay olur. tek yapacağınız şey saklamak istediğiniz arşiv boyutu kadar email adresi almak ve arşivlerinizi maillere yollamak .
emaillerinizin isimlerini ve şifrelerini bir yere not alır ara sırada hesaba girerseniz kaybolma sorunuda kalmaz.istediğiniz zaman indirp okuyabilirsiniz. istersenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla birbirinizin arşivlerine bakabilirsiniz.

indirdikten sonra niye ugraşacağızki, siteye girer indiririm. hiç olmazsa bide emaille vs uğraşmam. sıkıntı benim sıkıntı ama çözüm sanki olmadı gibi.

cengizgul

Çeviri & Balonlama
29 Ağu 2011
753
1,715
sadece çizgi roman için demek istemedim aslında hdleri formatlamak zorunda kalabiliyoruz kesinlikle saklamak istediğiniz dosyalar içinde kullanabilirsiniz.zaten modaretorlerimiz sağolsunlar kırık linkleri en kısa sürede yenileyerek ulaşamama sorunlarımızı ortadan kaldırıyorlar.

gok_han

Yeni Üye
14 Eyl 2011
23
3
dropbox uygulaması bu alanda çok işe yarayabilir.size verilen alana güzel bir şekilde çizgiromanlarınızı yükleyebilirsiniz.dropbox nedir?ben yapamam diyenler için de, skydrive'ı hotmail üzerinden kolayca kullanabileceklerini hatırlatırım.iyi seyirler dilerim.