harry potter fanatiği
Çeviri & Balonlama
HAPPY ! --(1/4)-- 4 SAYILIK SERİNİN BİRİNCİSİNİ ÇEVİRİP BALONLADIM . +18 ' DİR . KEYİFLİ
NAÇİZANE BİR UYARI : CDisplayEx veyahut diğer Comical vb. ortamlarda çizgi roman okuyan arkadaşlar için görüntü kalitesini şu şekilde artırabilirsiniz.Bilenler elbette vardır , bilmeyenler de faydalansın diye yazmak istedim.
CDisplayEx ingilizce için : menu > Options > Resizing algorithm > Lanczos(better quality)
türkçe arayüzde : seçenekler > yeniden boyutlandırma algoritması > Lanczos ( Daha İyi Kalite )
Eğer CDisplayEx değil de '' Comical '' programını kullanıyorsanız , o zaman şu adımları izleyebilirsiniz.
NAÇİZANE BİR UYARI : CDisplayEx veyahut diğer Comical vb. ortamlarda çizgi roman okuyan arkadaşlar için görüntü kalitesini şu şekilde artırabilirsiniz.Bilenler elbette vardır , bilmeyenler de faydalansın diye yazmak istedim.
CDisplayEx ingilizce için : menu > Options > Resizing algorithm > Lanczos(better quality)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[/URL]türkçe arayüzde : seçenekler > yeniden boyutlandırma algoritması > Lanczos ( Daha İyi Kalite )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[/URL]Eğer CDisplayEx değil de '' Comical '' programını kullanıyorsanız , o zaman şu adımları izleyebilirsiniz.
Son düzenleme: