Tarantula
Onursal Üye
- 9 Ağu 2010
- 662
- 2,970
Merhabalar. Bugün internette birbirine manga sitesi tavsiye eden iki hanım arasında bir yazışmaya şahit oldum. Aklıma takıldı. Malum sitemizde bildiğim kadarıyla Asuman Demir isminde bir hanım çizgi roman sevdalısı var, onun dışında bilmiyorum. Hanımlar o kadar çizgi romana düşkün değil. Sorum şu
Çevrenizde tanık olduğunuz çizgi roman okuyan hanımlar (Eşleriniz, kızlarınız, arkadaşlarınız, anneniz vs) hangi çizgi romanları seviyor ? Ki buna göre biz de çevremizdekilere tavsiyelerde bulunabilelim, satın almaya teşvik edebilelim. Benim ilk aklıma gelen yenilerden Julia (Bana göre +16 - + 18 yaş üstü için uygun) ve eskilerden serseri ruhuyla kadınların hoşuna gittiğini düşündüğüm Mister No'muz (+16 yaş üstü) Sizin gözlemleriniz ne yönde ?
Tavsiyede bulunurken lütfen yaş baremini mutlaka belirtin.
Çevrenizde tanık olduğunuz çizgi roman okuyan hanımlar (Eşleriniz, kızlarınız, arkadaşlarınız, anneniz vs) hangi çizgi romanları seviyor ? Ki buna göre biz de çevremizdekilere tavsiyelerde bulunabilelim, satın almaya teşvik edebilelim. Benim ilk aklıma gelen yenilerden Julia (Bana göre +16 - + 18 yaş üstü için uygun) ve eskilerden serseri ruhuyla kadınların hoşuna gittiğini düşündüğüm Mister No'muz (+16 yaş üstü) Sizin gözlemleriniz ne yönde ?
Tavsiyede bulunurken lütfen yaş baremini mutlaka belirtin.