''Yiğit''
Aktif Üye
Burdaki yaş grubu belki oyun oynamıyordur ama yinede bir sorayım dedim.Hangi Bilgisayar oyununu seviyorsunuz ? Ben Call of Duty serisini seviyorum.Ama en çok modern warfare 2 yi seviyorum içlerinden.
3. şahıs oyunlar dead space,gta gibi olur.Assassin's Creed RPG/Action'dır.Bu arada kabus 22 güzel mi ? Veya Alone in Dark ? Bu aralar çıkan korku oyunları tırışka.Hele Operation Racoon City tam rezalet...
Half life'ın tüm oyunlarını oynadım.Şu kabus 22'yi oynıyım.Sonra bursaya gidince red kit okumaya başlıyım Şaka bir yana company of heroes dan başka strateji oyunu sevemedim.Age of Empires 3 oynadım ama sarmadı.Kısacası bana strateji sevdiricek bir oyun öneririmisiniz ?
Half life'ın tüm oyunlarını oynadım.Şu kabus 22'yi oynıyım.Sonra bursaya gidince red kit okumaya başlıyım Şaka bir yana company of heroes dan başka strateji oyunu sevemedim.Age of Empires 3 oynadım ama sarmadı.Kısacası bana strateji sevdiricek bir oyun öneririmisiniz ?
Bu arada kabus 22 güzel mi ? Veya Alone in Dark ? Bu aralar çıkan korku oyunları tırışka.Hele Operation Racoon City tam rezalet...