Hangi LED monitörü tavsiye edersiniz?

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
961
Bursa
Selam arkadaşlar nasılsınız iyi misiniz?
Teknoloji hakkında bir sorum olacaktı bu kadar kişiyiz elbet benden daha iyi bilen ya da daha önce yapmış arkadaşlar olabilir.

Allah kısmet ederse 21,5" LED bir mönitör almayı düşünüyorum ve hali hazırda olan 15" Asus Monitörümü de tv kartı ile televizyona çevirmek istiyorum.

İlk sorum monitör anlamında hangi markayı tavsiye edersiniz. Aslında Samsung un bir modeli hoşuma gitti ama vişne çürüğü rengi olunca vazgeçtim ses sistemi bile siyah olunca ortaya kırmızılık katmak hiç hoş olmayacak.

Forumumuz bile çok geniş kalıyor kullandığım monitörde 21" - 23" arası Full HD bir şey düşünüyorum ama boyut konusunda sizin tavsiyeniz var mıdır?

İkinci sorum ise bu 15" Lcd monitörü adlı tv kartı ile tvye çevirmek istiyorum. Bunun dışında bir seçenek var mıdır ya da yapan varsa memnun mudur?

Şimdiden herkese çok teşekkürler, görüşmek üzere Allah'a emanet olun ;)

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,371
3,564
Midgard
Bu konu hakkında öyle aşırı bi bilgim yok ama markayı aşırı önemseme bence :D yani benim LCD monitörün markası Hyundai ama 5 yıldır takır takır çalışıyor :D

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
961
Bursa
Yok markacı değilim zaten tek isteğim kaliteli olması 2 gün sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum. Benim şu an ki monitörümde taş gibi maşşallah ama işte çok küçük geliyor.

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
336
9,707
İstanbul
Lg 32lw 5500 3d led tv aldım. Monitör olarak onu kullanıyorum belki büyük diyeceksin ama alışıyorsun. birdefa aldınmı, şunu alıyım bunumu alıyım demezsin. herkese tavsiye ederim.
Büyük ekran çizgi roman okumak, film izlemek, oyun oynamak
Çok zevkli alacaksan durumunda iyi ise 32ınç al derim.

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
336
9,707
İstanbul
Lcd'nin girişleri uygunsa riceverla tv çalışır. Eski monitörümü kullanıyorum 22 samsung çıkışı dvı- ricever girişi hdmı olarak çalıştırıyorum.