Haldun Sevel ve Ustura Kemal'den Sizlere Selam Getirdim

Raven

Yönetici
7 May 2009
1,434
12,732
Değerli dostlarım , Bu günlerde Ustura Kemal karakterinin yazar ve çizeri Haldun Sevel ile sohbet etme imkanını buldum. kendisi gerçekten karınca ezmez, doğa ve hayvan dostu dört dörtlük bir insan. Kendisine sitemizden bahsettim sitemize üye olmasını rica ettim. Memnuniyetle karşıladı , Haldun Abinin verdiği cevabı aynen burda yayınlıyorum :

Tabiki üye olurum...yıllarca yazıp çizdiklerimi okuyup benimle paylaşan kimselere selamlar olsun...


Selamını sizlere iletmek boynumun borcu olduğundan sizlerle paylaşmak istedim. Saygılarımla.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,565
28,955
İzmir
Büyük bir çizgi roman ustasının bizim forumumuza üye olması bizim için büyük bir şerefitir.
Aleyküm Selam Haldun Ağabey.
 

kadir10

Yeni Üye
1 Tem 2011
6
0
ben yurtdisinda kaliyorum,cocuklugumda sanirim 1977 1978 yillarinda eski tercuman gazetesi cikardi avrupada ,turkce okumayi severek ogrendim , Haldun abinin uskudarli kemal cizgi romani tefrikasini hergun okumak icin gazeteyi rahmetli babamin elinden okumasina firsat bile vermeden elinden alir bir cirpida okur ertesi gunu iple cekerdik,suan 44 yasindayim hala haldun abi ve uskudarlu kemal yada ustura kemal kahramanimdir,omrun uzun olsun haldun abi
 

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,742
2,244
Aleyküm Selam, delikanlılık çağlarımızda dilimize takılan deyimlerin, şakaların yaratıcısıyla tanışmak harika olur.
 
12 Şub 2010
15,006
545,225
Sayın Haldun Sevel'e aleykümselam ve hoş geldiniz, safalar getirdiniz, sevgili ravenx ' e de vesile olduğu için çok teşekkür diyorum. Ustura Kemal'i Günaydın gazetesinde tanımış ve çok sevmiştim. Abdülcanbaz kadar delikanlı ama O' ndan çok daha gerçek ve elle tutulan, gözle görülen gerçek bir kahraman. Yayınlanmış olan tüm kitaplarını aldım ( fasikül olanlarından iki-üç kadar eksiğim var/bu fasiküller umarım kısa sürede taranarak paylaşılır). Haldun beyin üyeliğinden çok onurlandım.
 
Üst